Ματ Ντέιμον, Τζένιφερ Λόπεζ, Τζένιφερ Άνιστον, Μάθιου Μακόναχι
Ματ Ντέιμον, Τζένιφερ Λόπεζ, Τζένιφερ Άνιστον, Μάθιου Μακόναχι © Instagram
Celebrities

Οι σταρ του Χόλιγουντ άνω των 50

Το σημερινό 50 είναι το χθεσινό 40: oι νεαροί πρωταγωνιστές της δεκαετίας του 1990 έχουν ήδη κλείσει τα 50

Οι πρωταγωνιστές του Χόλιγουντ που έχουν κλείσει τα 50.

Η Τζένιφερ Λόπεζ ήταν η «Τζένι από τη γειτονιά» πριν από τριάντα ολόκληρα χρόνια. Η Λατίνα καλλονή είναι 51 ετών.

 

Ο Πολ Ραντ μόλις έκλεισε τα 53. Ποιος τον θυμάται στη δεκαετία του 1990 στο «Κορίτσι του Μπέβερλι Χιλς» δίπλα στην Αλίσια Σίλβερστοουν ή στο «Μέγεθος των καρπουζιών» όπου έπαιζε τον αδέξιο Άλεξ; Μόλις είδαμε τον Πολ Ραντ στο «Ghostbusters: Afterlife».

 

 

Η Σάλμα Χάγιεκ είναι 56 ετών: όταν ήταν νεότερη την είδαμε στον ρόλο της Φρίντα Κάλο −έχουν περάσει κιόλας 20 χρόνια από τότε− ενώ πέρυσι εμφανίστηκε στον «Οίκο των Gucci» σε ένα ρόλο λιγότερο πληθωρικό από ό,τι συνήθως.

 

 

Η Τζένιφερ Άνιστον παραμένει η αρραβωνιαστικιά της Αμερικής, 25 χρόνια μετά τα «Φιλαράκια». Η σταρ της ρομαντικής κωμωδίας έγινε 52 ετών.

 

 

Η Χάλι Μπέρι βραβεύτηκε με Όσκαρ το μακρινό 2002. Στα 40+ της έκανε οικογένεια. Το κορίτσι από το Οχάιο είναι 56 ετών: θα τη δούμε φέτος σε δύο ταινίες επιστημονικής φαντασίας.

 

 

Ο Στιβ Καρέλ έχει ταυτιστεί τόσο με τον Μάικλ Σκοτ του αμερικανικού «The Office» ώστε νομίζουμε ότι είναι ακόμα σαραντάρης. Στην πραγματικότητα είναι 58, αλλά baby face.

O Mατ Ντέιμον έκλεισε τα 50 το 2020. Τον πρωτοείδαμε το 1987 σε έναν μικρό ρόλο στο «Mystic Pizza» δίπλα σε μια πολύ νέα Τζούλια Ρόμπερτς και σε μια επίσης πολύ νέα Λίλι Τέιλορ. Ο Ντέιμον έχει στο ενεργητικό του 71 ρόλους στη μεγάλη οθόνη.

 

 

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ήταν λίγο πάνω από 30 όταν ξεκίνησε το «Sex and the City». Σήμερα είναι πολύ πάνω από 50. Η πιο πρόσφατη ταινία όπου την είδαμε ήταν το «Blue Night» το 2018: όχι και τόσο καλή επιλογή για την πρώην Κάρι Μπράντσο.

 

 

Η Νικόλ Κίντμαν εργάζεται στο Χόλιγουντ, στην Ευρώπη και στην Αυστραλία από το 1983. Γεννήθηκε το 1967 στη Χαβάη. Αυτή την εποχή γυρίζει το «Expats», μια τηλεοπτική σειρά για τους Βρετανούς που ζούσαν στο Χονγκ Κονγκ.

 

 

Ο Μάθιου Μακόναχι δεν είναι 40 ετών όπως ίσως νομίζουμε. Έχουν περάσει σχεδόν 30 χρόνια από τον πρώτο του μικρό ρόλο στο «Dazed and Confused» του συμπατριώτη του, Τεξανού, Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ. Ο Μακόναχι είναι 52 ετών.

 

 

Η Τζούλια Ρόμπερτς έχει διανύσει μακρύ δρόμο από τις «Ανθισμένες μανόλιες» του 1989. Σήμερα, στα 54 της, γυρίζει τρεις ταινίες που θα δούμε στο τέλος του 2022 και στις αρχές του 2023.

 

 

Η Γκουέν Στεφάνι τραγουδούσε το «Just a Girl» το 1995 και το «Rich Girl» το 2004. Συνολικά έχει ερμηνεύσει πάνω από 100 κομμάτια. Η Καλιφορνέζα θα γίνει 53 ετών τον Οκτώβριο.

 

 

Η Ναόμι Γουάτς ήταν και παραμένει καλλονή στη ηλικία των (σχεδόν) 54. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η Βρετανο-αυστραλέζα δεν είχε την τύχη που αξίζει με τους ρόλους της, αν και το «Boss Level» (2020), στο οποίο εμφανίστηκε μαζί με τον Μελ Γκίμπσον, πήρε καλές κριτικές. Φέτος θα τη δούμε σε ένα θρίλερ της Πολωνέζας Malgorzata Szumowska.

 

 

Ο Μπραντ Πιτ 31 χρόνια μετά το «Θέλμα και Λουίζ»: έκλεισε τα 58. Έχει 60 ταινίες στο ενεργητικό του, τρεις από τις οποίες θα δούμε το 2022-23.

Η Σάντρα Mπούλοκ έχει υπάρξει μια από τις πιο καλοπληρωμένες σταρ του Χόλιγουντ. Στα 58 της εμφανίζεται φέτος μαζί με τον Μπραντ Πιτ στο «Bullet Train». Την είδαμε πριν από λίγο καιρό σε ένα δραματικό ρόλο στο «Unforgivable» του Netflix.

Ο Κιάνου Ριβς θα γίνει 58 ετών το φθινόπωρο. Φαίνεται σαν να έχει επιλέξει τις ταινίες δράσης και να μην ενδιαφέρεται για άλλους ρόλους. Θα τον δούμε το 2023 στο «John Wick: Chapter 4» μαζί με τον Λόρενς Φίσμπερν.

Μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχουν κλείσει τα 50 ο Μπεν Άφλεκ, η Τόνι Κολέτ, η Γκουίνεθ Πάλτροου, η Τζένιφερ Γουόρνερ, ο Τζουντ Λο, η Σοφία Βεργκάρα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice