4 celebrities που έκαναν σχέση με θαυμάστριες ή θαυμαστές τους

Τελικά αυτά δεν γίνονται μόνο στο σινεμά

Διασημότητες που γνωρίστηκαν με θαυμάστριες ή θαυμαστές τους και δημιούργησαν μαζί τους ρομαντικές σχέσεις.

Παλιά αυτά τα βλέπαμε μόνο σε ταινίες τύπου «Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ» και τα κοροϊδεύαμε, λέγαμε «ρε τους κερατάδες, πού τα βρίσκουνε;». Θυμάστε; Σταρ του Χόλιγουντ μπαίνει σε λονδρέζικο βιβλιοπωλείο και, θαύμα θαύμα, ερωτεύεται τον ταπεινό βιβλιοπώλη, που τυγχάνει φαν της! Δεν γίνονται αυτά, λέγαμε. Και όντως, δεν γινόντουσαν. Ώσπου ήρθαν τα social media.

Παλιά, για να συναντηθεί, έστω και φευγαλέα, ένας θαυμαστής με το είδωλό του ήταν ολόκληρος άθλος! Χρειαζόταν ένα μελετημένο σχέδιο από την πλευρά του θαυμαστή, κάποιοι ντιπ χαζοί σεκιουριτάδες, μερικές σατανικές συμπτώσεις και ένα σύμπαν συνωμότης σαν αυτό που υπάρχει μόνο στο μυαλό του Κοέλιο. Πλέον, με τα social media, τίποτα δεν μοιάζει απίθανο. Καταρχάς, η απόσταση ανάμεσα σε celebrities και κοινούς θνητούς έχουν μειωθεί δραματικά. Γουστάρεις τον/την τάδε; Μπαίνεις instagram, τον/την ραίνεις με καρδούλες, τον πυρπολείς με dm και πίτσι πίτσι, ε πολύ θέλει; Κι έτσι αυτό που βλέπαμε μόνο στη μεγάλη οθόνη και το θεωρούσαμε τραβηγμένο από τα μαλλιά, πλέον το βλέπουμε στην πραγματική ζωή: διασημότητες να βγαίνουν ραντεβού με θαυμαστές τους, να τους ερωτεύονται και να δημιουργούνται σχέσεις στοργής. Ακολουθούν μερικές χαρακτηριστικές περιπτώσεις. 

Τζούλια Ρόμπερτς και Ντάνιελ Μόντερ

Και να που η πραγματικότητα αντιγράφει το σινεμά. Δυο χρόνια μετά το «Νότινγκ Χιλ» που λέγαμε πιο πάνω, η Τζούλια Ρόμπερτ παίρνει το σενάριο και το κάνει ζωή της. Στα γυρίσματα της ταινίας «Ο Μεξικανός», δεν ερωτεύεται άσημο βιβλιοπώλη, αλλά άσημο οπερατέρ, τον Ντάνιελ Μόντερ. Τυχαίο; Δε νομίζω! Ο Ντάνιελ ήταν ήδη ερωτευμένος με την Τζούλια. Και ποιος δεν ήταν άλλωστε μετά το «Pretty Woman»; Τέσπα, τα παιδιά παντρεύτηκαν, είναι μαζί καμιά εικοσαετία, έχουν και τρία κουτσούβελα. 

Πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον

Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ γνωρίστηκαν στο πανεπιστήμιο το 2001, αρέστηκαν, αγαπήθηκαν, πήραν την έγκριση της γιαγιάς-κέρβερου, παντρεύτηκαν, πάνε ντουγρού για τη βασιλεία. Ο θρύλος (και όσοι έχουν αναλάβει το έργο να φιλοτεχνήσουν ένα συμπαθητικό πορτρέτο για τον μέλλοντα βασιλιά) λέει ότι η Κέιτ ήταν φουλ ερωτευμένη με τον Γουίλιαμ πριν γνωριστούν και υποτίθεται πως στο εφηβικό της δωμάτιο κρεμόταν μια αφίσα του. Η Μίντλετον ξεκαθαρίζει πως στους τοίχους του δωματίου της κρεμόταν ένα pin up boy της Levi’s, αλλά ποιος να την πιστέψει; Μπορεί ο ξανθομπάμπουρας Γουίλιαμ να συγκριθεί με οποιονδήποτε μόντελο της Levi’s; Ούτε καν!

Τζάστιν και Χέιλι Μπίμπερ

Η Χέιλι ήταν μια από τις εκατομμύρια Beliebers - έτσι ονομάζονται οι «Ρουβίτσες» του Μπίμπερ. Είχε μαράζι να γνωρίσει τον Τζάστιν. Έτσι μια μέρα του 2009 ο χαζομπαμπάς της Στίβεν Μπάλντγουιν, ηθοποιός και αδελφός του Άλεκ Μπάλντουιν, την πήρε από το χέρι, την έφερε στα παρασκήνια της εκπομπής The Today Show και είπε κάτι σαν «Χέιλι, από δω ο Τζάστιν. Τζάστιν, από δω η Χέιλι». Τα δυο παιδάκια έγιναν φίλοι, ώσπου μετά από εννιά χρόνια είπαν το «φίλοι φίλοι καριοφίλι» και αρραβωνιάστηκαν. Είναι παντρεμένοι, αυτοκόλλητοι και ευτυχισμένοι έβερ άφτερ. 

Τζέικ Τ. Όστιν και Ντάνιελ Σίζαρ

Ο διάσημος του ζευγαριού είναι ο Τζέικ, ασχέτως αν εμείς στην Ελλάδα δεν τον πολυξέρουμε. Πάντως είναι ηθοποιός, παιδί θαύμα, κολλητάρι της Σελένα Γκόμεζ. Η Ντανιέλ είχε κόλλημα μαζί του. Τον συνάντησε το 2011 στη Νέα Υόρκη και του ζήτησε αυτόγραφο. Έκτοτε τον ακολουθούσε φανατικά στο τουίτερ και αλληλεπιδρούσε στα τιτιβίσματά του. Κάποια στιγμή τα έφτιαξαν και το καταλάβαμε όταν άρχισαν να βγάζουν σέλφις στα σόσιαλ. Το 2019 σταμάτησαν οι αγαπουλίνικες αναρτήσεις, οπότε μάλλον χώρισαν. Πλέον η Ντανιέλ ανεβάζει φωτογραφίες με νέο αμόρε.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice