Μπρους Γουίλις: Οι πρώτες οικογενειακές φωτογραφίες μετά τη διάγνωση με αφασία
Μπρους Γουίλις © Getty Images/Ideal Images
Celebrities

Μπρους Γουίλις: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά τη διάγνωση με αφασία

O χολιγουντιανός ηθοποιός αποσύρθηκε από την υποκριτική

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ο Μπρους Γουίλις και η σύζυγός του Έμα Χέμινγκ Γουίλις βρέθηκαν στην εξοχή, μερικές μέρες μετά την αποκάλυψη ότι ο ηθοποιός πάσχει από αφασία.

Ο Μπρους Γουίλις και η σύζυγός του Έμα Χέμινγκ Γουίλις βρέθηκαν στην εξοχή, μερικές μέρες μετά την αποκάλυψη ότι ο ηθοποιός πάσχει από αφασία. 

Η Χέμινγκ Γουίλις μοιράστηκε ένα βίντεο την Τρίτη στα Instagram Stories με εκείνη, τον Γουίλις και την 10χρονη κόρη τους, να περπατούν δίπλα σε ένα ποτάμι. «Η μαμά και ο μπαμπάς στo αγαπημένο τους περιβάλλον», έγραφε η λεζάντα των φωτογραφιών που τράβηξε η 10χρονη Μέιμπελ. 

 

 

Η οικογένεια του 67χρονου ηθοποιού μοιράστηκε πριν μια εβδομάδα περίπου τα νέα της υγείας του γράφοντας δίπλα σε μια φωτογραφία του στο Instagram, «Στους καταπληκτικούς υποστηρικτές του Μπρους, ως οικογένεια θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί τους ότι ο αγαπημένος μας Μπρους αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες».

Η αφασία με την οποία διαγνώστηκε ο Μπρους Γουίλις είναι μια κατάσταση που στερεί στον παθών την ικανότητα επικοινωνίας. Μπορεί να επηρεάσει την ικανότητά του να μιλάει, να γράφει και να κατανοεί τη γλώσσα, προφορική και γραπτή.  Η αφασία συνήθως εμφανίζεται ξαφνικά μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο, ή τραυματισμό στο κεφάλι. Αλλά μπορεί επίσης να προέλθει σταδιακά από έναν βραδέως αναπτυσσόμενο όγκο στον εγκέφαλο ή μια ασθένεια που προκαλεί προοδευτική, μόνιμη βλάβη (εκφυλιστική).


Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice