Lottie Moss: Τι γνωρίζουμε για τη ζωή και την καριέρα της αδελφής της Κέιτ Μος, που είναι επίσης μοντέλο.
Dave J Hogan/Getty Images
Celebrities

Lottie Moss: Είναι μοντέλο, αλλά γιατί η αδελφή της, Κέιτ Μος, δεν την παίρνει στο πρακτορείο της;

Ποια είναι, με τι ασχολείται και, στην τελική, μήπως προσπαθεί να ανταγωνιστεί την αδελφή της στις νεανικές βλακείες;

Lottie Moss: Τι γνωρίζουμε για τη ζωή και την καριέρα της αδελφής της Κέιτ Μος, που είναι επίσης μοντέλο.

Αν η Κέιτ Μος ήταν στα νιάτα της η επιτομή του wild wild girl, στην περίπτωση της Λότι Μος αφαιρέστε το ένα wild. Βέβαια, η δεύτερη δείχνει να παλεύει να πιάσει τις σκοτεινές επιδόσεις της πρώτης όπως μπορεί.

Ευτυχώς στα 48 της η Κέιτ Μος είναι πολύ πιο σοφή και θα μπορούσε να δώσει αρκετές συμβουλές στη μικρή, όμως στα νιάτα της, στα 90s, ήταν το κορίτσι της μόνιμης κραιπάλης, των βανδαλισμών ξενοδοχείων με τη συνδρομή του Τζόνι Ντεπ, των πάρτι με κοκαΐνη στο στούντιο του Πιτ Ντόχερτι, μόνιμο πελατάκι των ταμπλόιντ. 

Η Σάρλοτ Μος, για τους φίλους Λότι, είναι 24 χρονών και ετεροθαλής αδελφής της Κέιτ - έχουν τον ίδιο πατέρα. Είναι μοντέλο, αλλά είναι κυρίως γνωστή για άλλους, σοσιαλομιντιακούς λόγους. Ακολουθούν δυο-τρία πράγματα που ξέρουμε γι’ αυτήν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo)

Πρώτο τραπέζι πίστα δίπλα στην αδελφή της, Κέιτ, και παραδίπλα από την Αν Γουίντουρ το 2014.


- Πρωτοεμφανίστηκε στις σελίδες της αμερικανικής Vogue το 2011. Ήταν παράνυμφος στον γάμο της αδελφής της Κέιτ, και η Vogue αφιέρωνε στο μυστήριο πολλές σελίδες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo)

- Το 2014, σε ηλικία 16 χρονών, υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων Storm Management, το οποίο είχε ανακαλύψει και τη μεγάλη της αδελφή. Η πρώτη της φωτογράφηση φιλοξενήθηκε στο περιοδικό Dazed & Confused, του πρώην γαμπρού της και πατέρα της ανιψιάς της Λίλα, Τζέφερσον Χακ. Το πρώτο της εντιτόριαλ μόδας φιλοξενήθηκε στην Teen Vogue.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo)

- Την ίδια χρονιά (2014) εμφανίστηκε σε μια σειρά διαφημίσεων για τον Calvin Klein, με τον οποίο είχε συμβόλαιο και η Κέιτ Μος. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Λότι αποκάλυψε ότι η όποια καριέρα της οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον νεποτισμό, γεγονός που της δημιούργησε μια άβολη σχέση με τη φήμη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo)

- Το πρώτο της εξώφυλλο ήρθε το 2016 στη γαλλική Vogue, ποζάροντας μαζί με τον Lucky Blue Smith. Έκτοτε έκανε αρκετά σε όλα τα μεγάλα περιοδικά. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo)

- Το 2021 η Λότι ανακοίνωσε ότι θα πουλούσε γυμνές φωτογραφίες της στη συνδρομητική NSFW πλατφόρμα ενηλίκων OnlyFans. (Μικρή παρένθεση: Στο OnlyFans δημιουργείς έναν λογαριασμό. Για να βλέπουν το περιεχόμενό του οι χρήστες πρέπει να πληρώσουν συνδρομή). Στα σχόλια έγινε κλάμα. Άλλοι την έκραζαν, άλλοι ανυπομονούσαν να δουν τα κάλλη της. Η ίδια υπερασπίστηκε την απόφασή της λέγοντας ότι ήταν «πολύ σεξουαλικό άτομο».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo)

- Σε ένα instagram live του 2020 είχε αυτοπροσδιοριστεί ως πανσέξουαλ. Σε ερώτηση αν θα έβγαινε με γυναίκα είχε απαντήσει: «Είμαι πανσεξουαλική, οπότε πραγματικά δεν με νοιάζει… Οποιοδήποτε φύλο. Επίσης αυτό αλλάζει κάθε μέρα. Εξαρτάται από το ποιον θα συναντήσω».

- Τον Ιανουάριο του 2022 απελευθέρωσε τον λογαριασμό της στο OnlyFans. Δεν είχε νόημα να χρεώνει κάποιον για να δει τις γυμνές της φωτογραφίες, από τη στιγμή που ένας φίλος της τις είχε διαρρεύσει στο ίντερνετ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo)

- Τον Ιανουάριο επίσης μίλησε στο TikTok για τον εθισμό της στην κοκαΐνη και στη συνέχεια μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης στην Αριζόνα. Επιστρέφοντας στο Λονδίνο, πήρε σβάρνα τα events και τα awards και τα κόκκινα χαλιά. Φαινόταν ΟΚ.

- Έχει καλές σχέσεις με την Κέιτ Μος. Τουλάχιστον αυτό πιστοποιούν οι οικογενειακές χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες που ανεβάζει η Λότι στο instagram ή τα happy birthday που της εύχεται επίσης μέσω instagram. Ωστόσο, η Κέιτ δεν συμπεριλαμβάνει την αδελφή της στο ρόστερ του πρακτορείου μοντέλων του οποίου είναι ιδιοκτήτρια, του Kate Moss Agency. Πηγές από το περιβάλλον της αναφέρουν πως είναι πολύ προβληματισμένη με τις σοσιαλομιντιακής κινήσεις της αδελφής της, για κάποιες από τις οποίες τραβάει τα μαλλιά της. Άραγε τι θα έπρεπε να τραβάνε οι άνθρωποι κρίνοντας τον βίο και την πολιτεία της 24χρονης Κέιτ; Άλλα έτσι συμβαίνει, νομοτέλεια: όταν μεγαλώνεις, ξεχνάς το παρελθόν και τα δικά σου λάθη και γίνεσαι αυστηρός, ξινός και επικριτικός απέναντι στους άλλους, κι ας έχουν τα μισά σου χρόνια. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice