5 celebrities που είναι τρελαμένες με την τάξη και την καθαριότητα
Από αριστερά: Γκουίνεθ Πάλτροου, Ρις Γουίδερσπουν, Κιμ Καρντάσιαν, Σαρλίζ Θερόν
Celebrities

5 celebrities που είναι τρελαμένες με την τάξη και την καθαριότητα

Τα κάνουν αόρατα, οπότε πάρε παράδειγμα...

5 celebrities που αγαπούν την τάξη και την καθαριότητα του σπιτιού και ασχολούνται προσωπικά με την τακτοποίησ ή του.

Οι περισσότεροι άνθρωποι, κυρίως οι Παρθένοι στο ζώδιο λένε οι αστρολόγοι, χρειάζονται τακτοποίηση και τάξη στη ζωή τους για να μπορούν να λειτουργήσουν. Οι celebrities δεν διαφέρουν. Κάποια από τα κορίτσια του θεάματος έχουν ομολογήσει σε συνεντεύξεις τους ότι δεν μπορούν να κοιμηθούν το βράδυ αν ξέρουν ότι υπάρχουν βρόμικα πιάτα στον νεροχύτη, άλλα ότι δεν δέχονται κόσμο στο σπίτι τους από τον φόβο ότι θα προξενήσουν ακαταστασία και άλλα τέτοια κουλά. Από τους άνδρες του θεάματος ούτε φωνή ούτε ακρόαση, anyway. Ας δούμε μερικές διασημότητες που έχουν εμμονή με την καθαριότητα, είναι freaks της τακτοποίησης και έχουν ISO στην οργάνωση.

Khloé Kardashian

Είναι μια από τις πιο διαβόητες παστροθοδώρες. Η ίδια αναφέρει πως είναι ψυχαναγκαστική με την τακτοποίηση. Σε διάφορες ξεναγήσεις στο σπίτι της μπορεί κανείς να διακρίνει τη «διαταραχή». Το σπίτι της είναι τσίτα, ενώ το ψυγείο της είναι οργανωμένο στην εντέλεια έχοντας ειδικό συρτάρι για τα γαλακτομικά και δοχεία με κομμένες σαλατούλες και σνακ. Φέτος τον Μάρτιο έδειξε το σπιτικό της στο σάιτ της αδελφής της Κόρτνεϊ, poosh.com, με τις φωτογραφίες να εντυπωσιάζουν όλες εμάς τις ακαμάτρες. Στην κουζίνα υπήρχε ένα πάντρι έξι ραφιών-ορόφων (πόσα μας έχει μάθει το MasterChef!) απίστευτο, με τις προμήθειες τακτοποιημένες ανά κατηγορία αλλά και ανά χρώμα: από κάτω προς τα πάνω έβλεπες βαζάκια με κράκερ, ζυμαρικά, σούπες σε κουτάκια, μπισκότα, σνακ και στην κορυφή σκεύη και πορσελάνες. Σαν βιτρίνα καταστήματος! Όλα τακτοποιημένα, όλα πανέμορφα, όλα σαν αχρησιμοποίητα! Όμως δεν είναι μόνο η κουζίνα της Khloé στην τρίχα. Στην ίδια συνέντευξη παραδέχτηκε ότι καθαρίζει το ντους της μία φορά την ημέρα, ενώ στέλνει τις πετσέτες για πλύσιμο μετά από κάθε χρήση. Δεν είναι σαφές βέβαια αν η λάτρα είναι δική της υπόθεση ή του προσωπικού που έχει στη δούλεψή της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Solis (@ivansocal)

Κιμ Καρντάσιαν

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Η Κιμ, αδελφή της Χλόης, είναι εξίσου φανατική με την καθαριότητα. Η έπαυλη των 60 εκατομμυρίων δολαρίων όπου ζει είναι μινιμαλιστική και άμωμη. Η Κιμ δεν καλεί κόσμο στο σπίτι ούτε και παρτάρει εκεί για να μη διαταραχτεί η τάξη. «Δεν θέλω κανέναν στον χώρο μου» έγραψε στο blog της. «Νομίζω πως στην προηγούμενη ζωή μου ήμουν οικονόμος. Το να κάθομαι στο σπίτι ιδρωμένη και να καθαρίζω την ντουλάπα μου μου φτιάχνει το τέλειο βράδυ». Η Κιμ μας έχει δείξει την ντουλάπα της στο instagram. Τα πορτοφόλια της είναι τοποθετημένα ανά σχεδιαστή, τα παπούτσια και οι μπότες της ανά χρώμα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Γκουίνεθ Πάλτροου

«Δεν μπορώ να λειτουργήσω αν γύρω μου υπάρχει χάος. Αν όλα είναι υπό κατάρρευση, μπαίνω σε φρενίτιδα καθαριότητας» έχει πει η ηθοποιός και επιχειρηματίας. Και συμπλήρωσε πως δεν μπορεί να κοιμηθεί το βράδυ αν ξέρει πως υπάρχουν ακάθαρτα πιάτα στον νεροχύτη της κουζίνας. Ναι, καλά, αν είχαμε τέτοια άγχη, θα μέναμε άγρυπνες μήνες ολάκερους. 

Σαρλίζ Θερόν

Η οσκαροβραβευμένη ηθοποιός μισεί το χάος που δεν είναι εμφανές. Σε συνέντευξή της παραδέχτηκε ότι πάσχει από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή. «Είμαι καλή με το χάος, απλώς δεν μου αρέσει όταν το χάος κρύβεται. Έχω πρόβλημα με τα ακατάστατα ντουλάπια, όταν δηλαδή οι άνθρωποι σπρώχνουν πράγματα μέσα και μετά κλείνουν την πόρτα». Και η Σαρλίζ πρόσθεσε: «Θα ξαπλώσω στο κρεβάτι και δεν θα μπορώ να κοιμηθώ, γιατί θα λέω “νομίζω ότι είδα κάτι σε αυτό το ντουλάπι που απλά δεν έπρεπε να είναι εκεί”». Προβλήματα που έχει ο κόσμος!

Ρις Γουίδερσπουν

Η ηθοποιός είναι φαν του να κρατάς το σπίτι οργανωμένο και καθαρό. «Ξέρετε τι μου αρέσει να κάνω; Να αναδιοργανώνω τα ράφια της βιβλιοθήκης και των καλτσών» είπε σε συνέντευξή της το 2016. «Ο Τζιμ (σύζυγός της) με ρωτάει; Τι έκανες τέσσερις ώρες στην ντουλάπα σου; Κι εγώ απαντάω: Χμ, έφτιαχνα τα εσώρουχά μου». Μήπως να τη φωνάζαμε να βάλει ένα χεράκι και στα δικά μας συρτάρια;

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice