Hailey Bieber
© EPA/ FRANCK ROBICHON
Celebrities

Η Hailey Bieber μπήκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού

«Ήταν μία από τις πιο τρομακτικές στιγμές της ζωής μου»

Η Hailey Bieber νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού εξαιτίας ενός θρόμβου στον εγκέφαλό της.

Λίγες ώρες μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο, τα social media είχαν πάρει φωτιά από τις εικασίες για το τι συμβαίνει με την υγεία της Hailey Bieber. Πράγματι, το 25χρονο μοντέλο φαίνεται να μεταφέρθηκε πριν λίγες ημέρες στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού και νοσηλεύτηκε για μερικά 24ωρα μέχρι οι γιατροί να βεβαιωθούν ότι έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

 

 

Η ίδια βγαίνοντας από το νοσοκομείο δημοσίευσε ένα story στο λογαριασμό της στο Instagram όπου εξηγούσε τι της συνέβη. «Την Πέμπτη το πρωί, έτρωγα πρωινό με τον σύζυγό μου (Τζάστιν Μπίμπερ) όταν άρχισα να έχω συμπτώματα εγκεφαλικού και με μετέφεραν στο νοσοκομείο. Βρήκαν ότι είχα πάθει ένα μικρό θρόμβο στον εγκέφαλο, ο οποίος προκάλεσε μια μικρή έλλειψη οξυγόνου αλλά το σώμα μου το ξεπέρασε μόνο του και είχα αναρρώσει πλήρως μέσα σε λίγες ώρες. Παρόλο που ήταν μία από τις πιο τρομακτικές στιγμές που έχω ζήσει, βρίσκομαι στο σπίτι τώρα και πηγαίνω μια χαρά. Είμαι ευγνώμων σε όλους τους υπέροχους γιατρούς και τις νοσοκόμες που με φρόντισαν! Ευχαριστώ όσους μου έστειλαν ευχές ανάρρωσης και ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη και την αγάπη».

 

 

Όσο για το σύζυγό της Τζάστιν, φίλος του ζευγαριού είπε ότι ανησύχησε τόσο με την κατάσταση υγείας της Χέιλι που έχει μέρες να κοιμηθεί. Έμενε άγρυπνος δίπλα της στο νοσοκομείο όσο εκείνη ξεκουραζόταν. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο 28χρονος τραγουδιστής ακύρωσε το Justice World Tour τον προηγούμενο μήνα επειδή είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice