Μάριος Καπότσης, Κόνι Μεταξά, Λευτέρης Πανταζής
Μάριος Καπότσης, Κόνι Μεταξά, Λευτέρης Πανταζής © NDP Photos
Celebrities

Κόνι Μεταξά: Είπε το «ναι» και ανέβασε στόρι με το μονόπετρο

Έχουν βρει ήδη και τους κουμπάρους

Κόνι Μεταξά - Μάριος Καπότσης: Αρραβωνιάστηκαν και ανέβασαν φωτογραφίες στο Instagram με το μονόπετρο και τους κουμπάρους τους.

Πριν λίγες ώρες ο πολίστας Μάριος Καπότσης έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Κόνι Μεταξά με ένα εντυπωσιακό μονόπετρο και εκείνη είπε το «ναι». Στη συνέχεια ανέβασαν φωτογραφίες στο Instagram οι δυο τους να γελάνε, αλλά και μαζί με τους κουμπάρους τους.

Η τραγουδιστρια και παρουσιάστρια του Mega Star, είχε δηλώσει βέβαια πριν λίγο καιρό όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του συντρόφου της να διαλέγει δαχτυλίδια με τον πατέρα της Λευτέρη Πανταζή, ότι αν ο Μάριος της έκανε πρόταση θα έλεγε ναι.

Μάριος Καπότσης, Κόνι Μεταξά

Ξέρουμε σίγουρα πάντως ότι έχουν την ευχή του ΛεΠα, αφού ο ίδιος είχε δηλώσει παραμονές Χριστουγέννων σε πρωινή εκπομπή «Μακάρι, Παναγία μου, η Κόνι το 2022 να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. [...] Μακάρι τα παιδιά, γιατί είναι δύο παιδιά που αγαπιούνται και ο ένας προσέχει τον άλλον. Ο Μάριος είναι ένα καλό παιδί, από καλή οικογένεια, με αρχές και την αγαπάει και την προσέχει»

Στεφανία Γεωργίου, Κόνι Μεταξά, Μάριος Καπότσης, Ιωάννης Αγγελόπουλος
Ιωάννης Αγγελόπουλος και Στεφανία Γεωργίου

Μετά τη φωτογραφία με το μονόπετρο και τη λεζάντα "OPA", που είναι και ο τίτλος του νέου της τραγουδιού, η Κόνι ανέβασε και μια φωτογραφία με δύο φίλους του ζευγαριού που όπως γράφει θα είναι οι κουμπάροι. Πρόκειται για τον hair stylist και ιδιοκτήτη κομμωτηρίων Ιωάννη Αγγελόπουλο και τη σύζυγό του Στεφανία Γεωργίου.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice