Dolly Parton in concert in Cologne
Η Ντόλι Πάρτον στην σκηνή τον Δεκέμβριο του 2020 © ΕPA Pool
Celebrities

H Ντόλι Πάρτον αναλαμβάνει τα έξοδα σπουδών των υπαλλήλων της

«Θέλουμε οι υπάλληλοί μας να ονειρεύονται περισσότερο»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Ντόλι Πάρτον θα καλύψει το 100% των διδάκτρων για οποιονδήποτε από τους υπαλλήλους της που θέλουν να συνεχίσουν την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η Herschen Enterprises, ο συνεργάτης πίσω από τα ακίνητα Dollywood, Dollywood's Splash Country και Dolly Parton's Stampede που ανήκουν στη διάσημη τραγουδίστρια, ανέφερε ότι από τον Φεβρουάριο, θα αρχίσουν να καλύπτουν το 100% των διδάκτρων, των τελών και των βιβλίων, για οποιονδήποτε από τους υπαλλήλους που θέλουν να συνεχίσουν την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ο Γιούτζιν Νιούτον, πρόεδρος της "The Dollywood Company", δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο WATE:  «Μία από τις βασικές αρχές του Ιδρύματος Dollywood είναι να μάθουμε περισσότερα και να έχουμε τους ανθρώπους που δουλεύουν σε εμάς, χαρούμενους. Αυτό το πρόγραμμα δημιουργήθηκε με αυτό ακριβώς το δόγμα κατά νου. Θέλουμε οι υπάλληλοί μας να εξελιχθούν μέσω προηγμένης μάθησης για να εκπληρώσουν τις άλλες αρχές του ιδρύματος: να νοιάζονται περισσότερο και να ονειρεύονται περισσότερο. Όταν προσπαθούν να αναπτυχθούν, αυτό κάνει την επιχείρησή μας και την κοινότητά μας, ένα πραγματικά καλύτερο μέρος».

Από τις 24 Φεβρουαρίου, θα τεθεί σε εφαρμογή το πιλοτικό πρόγραμμα που ονομάζεται «GROW U» και θα αφορά όλους τους εργαζομένους, ανεξάρτητα από τη σύμβαση και το ωράριό τους. 

Σύμφωνα με τους Times, από την πρώτη κιόλας μέρα εργασίας τους, θα μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα σε 30 εκπαιδευτικούς οργανισμούς σχετικά με διοίκηση επιχειρήσεων και ηγεσία, μαγειρική, οικονομικά, τεχνολογία και μάρκετινγκ. Παράλληλα, θα υπάρξει ετήσια χρηματοδότηση 5.250 δολαρίων για προγράμματα σε τομείς όπως η μηχανολογία, το ανθρώπινο δυναμικό και η τέχνη. 

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η Ντόλι Πάρτον ασχολείται με φιλανθρωπίες. Μέσω της Imagination Library παρέχει δωρεάν βιβλία σε παιδιά, κάθε μήνα και, πριν λίγο καιρό, έγινε γνωστό ότι δώρισε 1 εκατομμύριο δολάρια στις έρευνες για το εμβόλιο της Moderna κατά του κορωνοϊού. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ


 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice