Οι Καρντάσιανς
Οι Καρντάσιανς © YouTube
Celebrities

Οι Κardashians επιστρέφουν με νέο ριάλιτι στις 14 Απριλίου

Δείτε το νέο teaser

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η διάσημη οικογένεια των Καρντάσιαν επιστρέφει... μέσα από ένα νέο ριάλιτι με τίτλο «The Kardashians» στις 14 Απριλίου από το επίσημο κανάλι του Hulu.

Το νέο ριάλιτι σόου με τίτλο «The Kardashians» και πρωταγωνιστές τη γνωστή ομώνυμη οικογένεια επιστρέφει στις 14 Απριλίου στο κανάλι Hulu.

Σύσσωμη η λαμπερή οικογένεια με ασορτί λευκά σύνολα στο νέο teaser που κυκλοφόρησε υπόσχεται ότι «όλοι οι τοίχοι θα γκρεμιστούν».

 

The Kardashians | Premieres April 14 | Hulu

 

Ακόμα το νέο ριάλιτι θα «αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από τα πρωτοσέλιδα. Από τις έντονες πιέσεις εταιριών μέχρι τις ξεκαρδιστικές στιγμές παιχνιδιών και οικογενειακών στιγμών».

Τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Πέμπτη αποκλειστικά στο Hulu στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε πολλές άλλες χώρες μέσω του δικτύου Star.

Έγινε μητέρα για δεύτερη φορά η Kylie Jenner

 

Το δεύτερο παιδί της έφερε στον κόσμο η γνωστή influencer, Kylie JennerΤην είδηση γνωστοποίησε η ίδια με ανάρτησή της στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram.

Ο ερχομός του δεύτερου παιδιού της ήρθε τέσσερα χρόνια και μία ημέρα ακριβώς μετά την κόρη της, Stormi ενώ φαίνεται πως είναι αγόρι καθώς έχει βάλει μία μπλε καρδιά στην περιγραφή της φωτογραφίας.

Στην ανάρτησή της, φαίνεται να κρατά η μικρή της κόρη Stormi το χεράκι του μικρού της αδερφού ενώ κάτω από την φωτογραφία έχουν σχολιάσει οι αδερφές της Kylie, αλλά και ο πατέρας του παιδιού, Travis Scott.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice