Η Μπρουκ Σιλντς μαθαίνει να ξαναπερπατά
© CNP/Getty Images)
Celebrities

Η Μπρουκ Σιλντς μαθαίνει να ξαναπερπατά

Το βίντεο που πόσταρε στο instagram και τα μηνύματα συμπαράστασης από τις επώνυμες φίλες της

Η Μπρουκ Σιλντς έσπασε τον μηρό της και βρίσκεται στο νοσοκομείο, γεγονός για το οποίο ενημέρωσε τους ακόλουθούς της στο instagram.

Η Μπρουκ Σιλντς, η «κουκλίτσα» των 80s, το αιώνιο «κορίτσι της γαλάζιας λίμνης», μοιράστηκε τα καλά και τα κακά της νέα στο instagram. Τα κακά νέα είναι πως έσπασε τον μηρό της. Τα καλά νέα είναι οτι αναρρώνει ήδη. Για την ώρα παραμένουν αδιευκρίνιστες οι συνθήκες του ατυχήματος, αλλά πολύ θέλει να γίνει το κακό;

Η 56χρονη ηθοποιός και μοντέλο πόσταρε ένα βίντεο στο οποίο φορά μια νοσοκομειακή ποδιά και αγωνίζεται να περπατήσει με πατερίτσες. Το βίντεο συνοδεύεται από τη λεζάντα: «Έσπασα τον μηρό μου. Αρχίζω να αναρρώνω. Ανεξάρτητα από το ποια είναι η πρόκλησή σας, κάντε μια θετική επιλογή, για τον εαυτό σας, για να προχωρήσετε. #BeginningisNow».

Οι γιατροί της επιτρέπουν να ρίξει μόλις το 20 τοις εκατό του βάρους της στο τραυματισμένο της πόδι, ενώ κάθε μέρα θα πρέπει να λυγίζει το γόνατό της λίγο περισσότερο από την προηγούμενη, τόσο όσο να μην αισθάνεται ενόχληση ή τράβηγμα στον γοφό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields)

Τη στεναχώρια, τη δυσάρεστη έκπληξη και τις ευχές τους άφησαν σαν σχόλιο στο ποστ μερικές από τις μεγαλύτερες σταρ του Χόλιγουντ. Η Γκλεν Κλόουζ έγραψε: «Μπρουκ! Λυπάμαι πολύ! Κουράγιο… είναι στο αίμα σου. Σου στέλνω αγάπη, Gkenn, Ooops! Glenn».

Το τοπ μόντελ Έλενα Κρίστενσεν πέρασε επίσης από τα σχόλια για να γράψει: «Τόσο χαρούμενη που σε βλέπω τόσο καλά και όμορφη, μωρό. Ξέρω ότι αυτό είναι δύσκολο ❤️❤️❤️».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields)

Η Κάντας Μπούσνελ, συγγραφέας του βιβλίου πάνω στο οποίο βασίστηκε το Sex and the City, έστειλε τα περιστατικά της και δύο καρδούλες, ενώ η Σάρον Στόουν, πιο πρακτική από όλους, υποσχέθηκε αυτό που κάνει όλους τους ασθενείς να νιώθουν καλύτερα: «Ωχ, σκατά, αγαπημένη μου, λυπάμαι πάρα πολύ. Πες μου πώς τα πηγαίνετε στο σπίτι. Μπορώ να φέρω φαγητό». Μουσακά να της κάνεις, Σάρον!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice