μελαχρινή γυναίκα πορτραίτο
© Unsplash/ Rafaella Mendes
Beauty

Sky Premium Life® Hyaluronic Acid: το ελιξίριο υγείας και ομορφιάς που χρειάζεσαι

Προσφέρει όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του υαλουρονικού οξέος για την επιδερμίδα και τον οργανισμό

Το Sky Premium Life® Hyaluronic Acid είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που συμβάλλει στην ενυδάτωση της επιδερμίδας και στη φυσιολογική λειτουργία των αρθρώσεων.

Το υαλουρονικό οξύ, είναι μία από τις κυριότερες γλυκοζαμινογλυκάνες του δέρματος. Γνωστό και ως υαλουρονάνη, είναι μια διάφανη παχύρευστη ουσία, που παράγεται φυσικά, από τον ίδιο τον οργανισμό. Στο δέρμα, τα μάτια και τις αρθρώσεις, βρίσκονται οι μεγαλύτερες ποσότητες υαλουρονικού οξέος. Η βασική του λειτουργία είναι να συγκρατεί νερό, ώστε να παρέχει διαρκή ενυδάτωση στους ιστούς.

Οι ιδιότητές του είναι πολλαπλές και ευεργετικές. Βελτιώνει σημαντικά την περιεκτικότητα του δέρματος σε υγρασία, έχει αντιγηραντικές ιδιότητες -χαρίζοντας πιο υγιή και σφριγηλή επιδερμίδα-, και ανακουφίζει από τον πόνο στις αρθρώσεις καθώς δρα σαν «λιπαντικό» και αποτρέπει την τριβή μεταξύ των οστών. Επιπλέον, συνεισφέρει στην ταχύτερη επούλωση των πληγών και μπορεί να καταπραΰνει την ξηροφθαλμία.

Το πέρας του χρόνου όμως, αλλά και οι εξωτερικές συνθήκες (η ηλιακή ακτινοβολία και η ατμοσφαιρική ρύπανση), επηρεάζουν την υγρασία στην επιδερμίδα και τις αρθρώσεις μας, με αποτέλεσμα, η ποσότητα του υαλουρονικού να μειώνεται και να καθίσταται επιτακτική η ανάγκη συμπληρωματικής του λήψης.

Ένα τέτοιο σκεύασμα, δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει από την ολοκληρωμένη σειρά της Sky Premium Life®. Το συμπλήρωμα διατροφής Hyaluronic Acid 100ml, με διαυγές πόσιμο διάλυμα υαλουρονικού οξέος, συμβάλλει στη φυσιολογική κατάσταση και ενυδάτωση της επιδερμίδας και στη φυσιολογική λειτουργία των αρθρώσεων. Μπορεί να ληφθεί είτε από στόματος, είτε να εφαρμοστεί απευθείας επάνω στην επιδερμίδα, ως ενισχυτικό της ενυδατικής μας κρέμας, ή κάποιου άλλου καλλυντικού μας (πχ. μάσκαρα). Μπορεί να μας χαρίσει μοναδική ενυδάτωση, χάρη στην ικανότητά του να συγκρατεί μεγάλη ποσότητα υγρασίας. Επίσης, χάρη στην ιδιότητά του να ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, μπορεί και προάγει τη σφριγηλότητα, τη νεανικότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη, λακτόζη, γλυκόζη, αλάτι και είναι κατάλληλο για vegetarians και vegans. Εντάσσοντας το Hyaluronic Acid στην καθημερινή ρουτίνα υγείας και ομορφιάς σου, μπορείς να απολαύσεις τα πολλαπλά του οφέλη.

Αναζήτησε τα προϊόντα της Sky Premium Life® στα φαρμακεία, βρες αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σου και χάρισε στον εαυτό σου τη φροντίδα που του αξίζει!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice