Mixie, το νέο hot κούρεμα του 2022 που θα δεις παντού

Κάτι μεταξύ mullet και pixie ξεσηκώνει τα social media

Mixie: Το κοντό κούρεμα που θα βλέπεις παντού το 2022 συνδυάζει στοιχεία από τα χαρακτηριστικά κουρέματα mullet και pixie.

Ανά διαστήματα, η μόδα επαναφέρει τάσεις περασμένων δεκαετιών προκαλώντας αναστάτωση στις ντουλάπες των γιαγιάδων/ μαμάδων και στις βιβλιοθήκες με περιοδικά της εποχής, αφού όλοι αναζητούν τη σωστή έμπνευση. Αυτή τη δεκαετία φαίνεται ότι όσο αφορά τα κουρέματα, την τιμητική τους έχουν τα 70s, αφού τελευταία έχουμε δει να επιστρέφουν οι λεπτές αφέλειες, οι πλάγιες φράντζες με το έντονο φιλάρισμα, ακόμα και η χαίτη (mullet), τα οποία προφανώς θα βλέπουμε και το 2022 στα social media.


Τώρα, ετοιμαστείτε για ένα νέο κούρεμα που συνδυάζει το στιλ του pixie και του mullet, ονομάζεται Mixie και έχει γίνει ήδη trend στο Instagram και το TikTok. Αν αναζητήσεις τα tags #pixiemullet, #mulletpixie ή παρόμοια στο TikTok, θα δεις δεκάδες βίντεο με το mixie, όπως πολλοί το αποκαλούν πλέον. Κοντά μαλλιά μπροστά και πιο μακριά και φιλαρισμένα στο πίσω μέρος είναι η λογική και φαίνεται ιδανικό για όσους θέλουν να πειραματιστούν με κοντά μαλλιά.


Το mixie φαίνεται πως έχει ένα ακόμα πλεονεκτήματα, αυτό του στιλιζαρίσματος. Μπορεί να δείχνει πάντα ωραίο χωρίς να περνάς ώρες με πιστολάκια, ισιωτικές ή ψαλίδια για μπούκλες. Λίγος αφρός ή αλατόνερο αρκούν για να δώσουν όγκο και κίνηση ώστε να φαίνεσαι χτενισμένη στο λεπτό. Ταιριάζει σε κάθε τύπο μαλλιών και ευνοεί ιδιαίτερα όσους έχουν λεπτή τρίχα αφού δίνει όγκο και πιο πλούσια αίσθηση.


Μπορείς ήδη να το απολαύσεις σαν αποτέλεσμα στη Demi Lovato, τη Miley Cyrus και την Ursula Corbero, την Τόκιο του Casa de Papel. Αν το θέλεις, πήγαινε στο κομμωτήριο με την κατάλληλη φωτογραφία και άσε τις περιγραφές. Δείξε το κούρεμα που θα ήθελες και συζήτησε με τον κομμωτή σου αν ταιριάζει στο δικό σου σχήμα προσώπου και τύπο μαλλιών. Σίγουρο έχει ενδιαφέρον να ακολουθείς τη μόδα αλλά μόνο όταν είναι κάτι που σου ταιριάζει ή σε εκφράζει.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice