Τρεις μουσικοί που κυκλοφορούν σειρές με βερνίκια νυχιών
© Alexander Yuhchenko / Unsplash
Beauty

Τρεις μουσικοί που κυκλοφορούν σειρές με βερνίκια νυχιών

Λατρεύουν τη nail art και προωθούν το man-icure

Χάρι Στάιλς, Machine Gun Kelly και AJ McLean: Τρεις μουσικοί που έχουν κυκλοφορήσει στο εμπόριο βερνίκια νυχιών για όλους, ανεξαρτήτως φύλου.

Όταν το έκανε ο Μπόουι, ήταν ρόλος. Όταν το έκανε ο Κερτ Κομπέιν ήταν γκραντζ. Σήμερα το να είσαι άνδρας και να βάφεις τα νύχια σου είναι εντελώς cool. Είναι σαν να έχει τατουάζ ή πίρσινγκ. Τα στεγανά μεταξύ γυναικείων και ανδρικών τρεντ έχουν σπάσει προ πολλού, οι κοινωνίες αλλάζουν και το μανικιούρ δεν είναι πλέον μια θηλυκή υπόθεση. 

Πολλοί celebrities, από τον Χάρι Στάιλς μέχρι τον ASAP Rocky, όχι απλώς βάφουν τα νύχια τους, αλλά ζωγραφίζουν έργα τέχνης στα νύχια τους! Παράλληλα κυκλοφόρησαν και εμπορεύονται προϊόντα για nail art που απευθύνονται σε όλους ανεξαρτήτως φύλου. Ας δούμε τους τρεις πιο διάσημους από αυτούς, που τυχαίνει να είναι και οι τρεις μουσικοί και αμάσητοι. 

Machine Gun Kelly - UN/DN
Όσοι δεν παρακολουθούμε τη σύγχρονη ροκ μουσική και το νεοπάνκ, τον Machine Gun Kelly τον μάθαμε πρόσφατα, όταν μαζί με το κορίτσι του, τη Μέγκαν Φοξ, ήρθαν στη Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα της ταινίας «Αναλώσιμοι», στην οποία πρωταγωνιστεί η Μέγκαν. Το ζεύγος επισκέφτηκε ένα escape room στη Θεσσαλονίκη και το Allou Fan Park στην Αθήνα - τι απλοί άνθρωποι; Διασκεδάζουν όπως οι κοινοί θνητοί. 

Ο Machine Gun Kelly, εκτός από ρόκερ, ράπερ και νεοπάνκης, είναι και λάτρης της nail art. Τη λατρεία του αυτή αποφάσισε να την κάνει και επάγγελμα κυκλοφορώντας τη δική του σειρά βερνικιών για νύχια με το όνομα UN/DN. Τώρα που επιτέλους κατέπεσε το ταμπού των ανδρικών βαμμένων νυχιών, η σειρά απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως φύλου. Ο MGK συνεργάστηκε με το εργαστήριο Unlisted Brand Lab για την υλοποίηση του πολύχρωμου οράματός του. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @harrystyles

Χάρι Στάιλς - Pleasing
Στο ίδιο κλίμα κοινωνικής και επιχειρηματικής αλλαγής εντάσσεται και ο Χάρι Στάιλς με τα βερνίκια της νεοσύστατης εταιρείας του Pleasing. Τα μανό του είναι φτιαγμένα με βάση τις επιταγές της βιωσιμότητας και φιλοδοξούν να αφήσουν στο περιβάλλον το ελάχιστο δυνατό αποτύπωμα. Αντιθέτως στις εμφανίσεις μας υπόσχονται το μάξιμουμ των εντυπώσεων και των ουάου. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AJ McLean (@aj_mclean)

AJ McLean - Ava Dean Beauty
Ένας τρίτος παίκτης στο γήπεδο της nail art είναι ο AJ McLean, πρώην μέλος των Backstreet Boys. Ο McLean τη δεκαετία του ’90 πρωτοπόρησε σε σχέση με τα υπόλοιπα Boys, κυκλοφορώντας με μαύρα νύχια αλλά και μακιγιάζ. Το 2020 μπήκε και επαγγελματικά στον χώρο. Η σειρά των βερνικιών του ονομάζεται Ava Dean Beauty, αποτίοντας φόρο τιμής στην κόρη του. Μέσα στην γκάμα των χρωμάτων υπάρχει και το jet black, που αποτελεί το αγαπημένο του μανό.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice