Billie Eilish
© Instagram/ Billie Eilish
Beauty

Η Billie Eilish κυκλοφορεί το πρώτο της άρωμα

Στα 19 της είναι πλέον βραβευμένη μουσικός, είδωλο για δεκάδες αγόρια και κορίτσια και επιχειρηματίας

Billie Eilish: Η δημοφιλής τραγουδίστρια κυκλοφορεί το πρώτο της άρωμα. Ποια συστατικά περιλαμβάνει, πόσο θα κοστίζει, πού μπορείς να το βρεις.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που επιτέλους μοιράζομαι την κυκλοφορία του πρώτου αρώματος "Eilish" μαζί σας!!!Ααααααα! Αυτό είναι ένα άρωμα που κυνηγούσα πολλά χρόνια. Είναι η αγαπημένη μου μυρωδιά σε όλο τον κόσμο. Το άρωμα ήταν πάντοντε τεράστιο μέρος της ζωής και της ύπαρξής μου, από τότε που μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου, και ήταν ένα όνειρο να δημιουργήσω αυτή τη μυρωδιά και να δώσω ζωή στις ιδέες μου. Αυτό είναι ένα από τα πιο εκπληκτικά πράγματα που έχω κάνει ποτέ. Ανυπομονώ να γίνει δικό σας σύντομα!»

 

 

Με αυτά τα λόγια, η Billie Eilish ανακοίνωσε μέσω Instagram (όπως κάθε σημερινός σελέμπριτι που σέβεται τον εαυτό του κάνει) ότι θα κυκλοφορήσει το πρώτο της άρωμα, μπαίνοντας και στο χώρο της ομορφιάς. Η 19χρονη τραγουδίστρια που έχει συναισθησία (ικανότητα να βιώνεις μία αίσθηση μέσα από μία άλλη, συγκεκριμένα η Eilish μυρίζει χρώματα) δήλωσε στη Vogue ότι πάντα την έλκυαν τα αρώματα στο χρώμα του κεχριμπαριού.

 

 

Έτσι, το πρώτο της άρωμα που θα κυκλοφορήσει μέσα στο Νοέμβριο του 2021, περιέχει βανίλια, κακάο, musk, κεχριμπάρι και ζεστά μπαχαρικά. Η ίδια το χαρακτηρίζει ως ευχάριστο και αισθησιακό, σαν μια ζεστή αγκαλιά. Το μπουκάλι είναι ένα υπέροχο μεταλλικό γυναικείο μπούστο που μοιάζει περισσότερο με μικρό γλυπτό παρά με μπουκάλι αρώματος. Η Eilish εξήγησε ότι έμπνευση ήταν τα αγαπημένα της σημεία στο ανθρώπινο σώμα: οι κλείδες, ο λαιμός και η πλάτη.

 

 

Φυσικά το άρωμα είναι vegan -για τη Billie Eilish μιλάμε-, cruelty-free και περιέχει μόνο καθαρά συστατικά. Θα κυκλοφορήσει στην τιμή των $68 στο site BillieEilishFragrances.com, ενώ για όσους το επιθυμούν μπορούν να εγγραφούν ώστε να έχουν πρόσβαση νωρίτερα από την επίσημη κυκλοφορία. Δεδομένου ότι σε λίγες μόλις ώρες ο επίσημος λογαριασμός billieeilishfragrances έφτασε τις 200.000, μάλλον θα είναι πολλοί εκείνοι που ανυπομονούν να αποκτήσουν το άρωμα της Βillie.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice