Πώς να λειάνετε τις ρυτίδες στο μέτωπο με 4 απλές κινήσεις
Nora / Unsplash
Beauty

Πώς να λειάνετε τις ρυτίδες στο μέτωπο με 4 απλές κινήσεις

Με μικρές αλλαγές στη ρουτίνα ομορφιάς, μπορείς να σβήσεις τις γραμμούλες του μετώπου

Συμβουλές ομορφιάς: Τέσσερις απλές κινήσεις για να λειάνεται τις ρυτίδες του μετώπου, χωρίς μπότοξ και ενέσεις.

Και ξαφνικά βλέπεις στο μέτωπό σου μερικές λεπτές ρυτιδούλες. Ανησυχείς και συνοφρυώνεσαι και χειροτερεύεις το εφέ. Αρχίζεις να κοιτιέσαι στον καθρέφτη, να δοκιμάζεις γκριμάτσες, να σηκώνεις φρύδια και να παρατηρείς τις αλλαγές.

Σε στεναχωρούν ιδιαίτερα τα δύο ρυτιδάκια ανάμεσα στα φρύδια, που δείχνουν βαθιά. Στο μεταξύ, όσο στεναχωριέσαι και αγχώνεσαι, τόσο οι γραμμές βαθαίνουν! Χαλάρωσε.

Πριν τρέξεις για μπότοξ, δοκίμασε 4 τρικάκια εύκολα, απλά, ανέξοδα. Με μερικές μικρές αλλαγές στη ρουτίνα ομορφιάς, θα δεις τις γραμμούλες του μετώπου σου, αν όχι να σβήνουν, τουλάχιστον να μη βαθαίνουν περαιτέρω.

Ξεκίνα τη φροντίδα του προσώπου από το μέτωπο
Τι καλλυντικά χρησιμοποιείς; Ορούς, υαλουρονικά, ενυδατικές, αντιοξειδωτικά, αντηλιακό; Τέλεια! Τι κάνεις συνήθως; Εφαρμόζεις τα προϊόντα ξεκινώντας από τα μάγουλα και ό,τι περισσέψει (αν περισσέψει) στα δάχτυλά σου το βάζεις στο μέτωπο. Λάθος! Όλη η τελετουργία πρέπει να αρχίζει από την περιοχή πάνω από τα φρύδια και μέχρι τις ρίζες των μαλλιών, και χωρίς τσιγκουνιές - είναι μεγάλη περιοχή και απαιτεί γενναιοδωρία καλλυντικών. Μετά κατέβα στο υπόλοιπο πρόσωπο.

Κάνε μασαζάκι
Το μασάζ προσώπου είναι πολύ ευεργετικό αρκεί να γίνεται σωστά κι όχι άγαρμπα. Πίεσε ελαφρώς τις ρυτίδες και σπρώξε το δάχτυλο, επίσης ελαφρώς, προς τα πάνω. Επανάλαβε μερικές φορές. Όλες οι κινήσεις στο πρόσωπό μας πρέπει να γίνονται προς τα πάνω, μπας και καθυστερήσουμε τη δράση της βαρύτητας, που όλα, και το δέρμα μας, τα θέλει στα τάρταρα.

Κρέμα ματιών στο μέτωπο
Άπλωσε στις ρυτιδούλες του μετώπου κρέμα ματιών. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι πιο ενισχυμένο από τα υπόλοιπα, γιατί το δέρμα κάτω από τα μάτια είναι πολύ ευαίσθητο.

Χαλάρωσε
Το άγχος αλλάζει την έκφρασή σου και κάνει τις ρυτίδες ορατές. Οποιαδήποτε γκριμάτσα κινητοποιεί τους μετωπιαίους μυς και αυτό είναι κακό. Βέβαια, δεν λέμε να μένεις ανέκφραστη και παγωμένη. Λέμε να μην τσαλακώνεσαι από στεναχώριες και καημούς. Απόφυγε τις εντάσεις και χαλλλαρά.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice