Τάιρα Μπανκς: Το διάσημο μοντέλο και πρώην άγγελος της Victoria’s Secret έκλεισε τα 48 και ποζάρισε στο Instagram για μια ανάρτηση γεμάτη νόημα.
H ΤΑΪΡΑ ΜΠΑΝΚΣ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ “NEXT TOP MODEL” | PHOTO: EPA/SASCHA STEINBACH
Celebrities

Τάιρα Μπανκς: 48α γενέθλια με μαγιό και body positive μήνυμα

Αρμονία σώματος και πνεύματος από ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου

62224-137655.jpg
Newsroom |

Τάιρα Μπανκς: Το διάσημο μοντέλο και πρώην άγγελος της Victoria’s Secret έκλεισε τα 48 και ποζάρισε στο Instagram για μια ανάρτηση γεμάτη body positive νόημα.

Έκλεισε τα 48 η Τάιρα Μπανκς, περιζήτητο top model των δεκαετιών 1990 και 2000, αλλά και άγγελος της Victoria’s Secret.

Γνωστή επίσης ως BanX, η Αμερικανίδα τηλεοπτική προσωπικότητα, παραγωγός, επιχειρηματίας, ηθοποιός, μοντέλο, συγγραφέας και περιστασιακή τραγουδίστρια απασχολεί τον κόσμο της σόουμπιζ εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Γεννημένη στην Καλιφόρνια, ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο σε ηλικία 15 ετών και ήταν η πρώτη αφροαμερικανίδα που έγινε εξώφυλλο στα περιοδικά GQ και Sports Illustrated Swimsuit Issue, στα οποία εμφανίστηκε τρεις φορές. Ήταν άγγελος της Victoria's Secret από το 1997 έως το 2005. Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, η Τάιρα Μπανκς υπήρξε ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου.

Σήμερα, με αφορμή τα 48α γενέθλιά της, η Tάιρα Μπανκς στέλνει μήνυμα θετικού πνεύματος και αποδοχής, μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram. Ποζάροντας με ολόσωμο μαγιό, η εορτάζουσα celebrity επισημαίνει τα εξής στους 6.8 εκατομμύρια follower της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«Κάθε χρόνο το σώμα μου αλλάζει. Το σώμα της δουλειάς μου και το ίδιο μου το σώμα. Το σώμα μου είναι πιο γεμάτο, το ίδιο και το μυαλό μου. Χρόνια πολλά σε όλους τους Τοξότες, είθε να μεγαλώσουμε μαζί, με περισσότερους από έναν τρόπους».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks)

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice