Life in Athens

Το City Link καλωσορίζει τα Χριστούγεννα στην Αθήνα

Δείτε το βίντεο με την εντυπωσιακή φωταγώγηση του ιστορικού κτηρίου στην καρδιά της πόλης

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το κτίριο του εμπορικού κέντρου City Link φωταγωγημένο εορταστικά για τα Χριστούγεννα

Το Citylink και ο Διευθύνων Σύμβουλός του, κ. Γεώργιος Κορμάς, καλωσορίζουν τα Χριστούγεννα στην Αθήνα: Το βίντεο με την εορταστική φωταγώγηση.

Στο πιο φωτεινό σημείο της πόλης, σε ένα σημείο αναφοράς για την αγορά και την ψυχαγωγία της Αθήνας, στην καρδιά του κέντρου, το City Link και ο Διευθύνων Σύμβουλός του, κ. Γεώργιος Κορμάς, καλωσορίζουν τα Χριστούγεννα με τον πιο λαμπερό τρόπο, καθώς ο ερχομός τους θα σημάνει ζεστασιά στις καρδιές μας, αγάπη και αισιοδοξία.

Φωταγωγημένη εορταστικά, η πρόσοψη του επιβλητικού ιστορικού κτηρίου της πρωτεύουσας, στη συμβολή των οδών Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου, το «σημείο εκκίνησης των Χριστουγέννων», δίνει λάμψη στην πόλη και μας βάζει στη μοναδική ατμόσφαιρα που έχουν οι μέρες αυτής της περιόδου.

«Φέτος τα Χριστούγεννα σας προσκαλούμε όλους στο κέντρο της ψυχαγωγίας, της ομορφιάς και της χαράς για να γιορτάσουμε μαζί την μαγεία των Χριστουγέννων και να ετοιμαστούμε να υποδεχτούμε το νέο έτος γεμάτοι ελπίδα και αισιοδοξία με μία σειρά από εορταστικές εκδηλώσεις και χαρούμενες μελωδίες που κάνουν την καρδιά της Αθήνας να χτυπά δυνατά» είναι το μήνυμα που στέλνει το City Link μέσα από το βίντεο με το οποίο καλωσορίζει τα Χριστούγεννα στην πόλη.

Το City Link καλοσωρίζει τα Χριστούγεννα!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ