Life in Athens

Το μεγάλο παζάρι της Πύρνας

Καφέ, ουζάκι και ψώνια για καλό σκοπό

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το μεγάλο παζάρι της Πύρνας

Παζάρι Πύρνας: Το παζάρι του φθινοπώρου 2021 της πολιτιστικής ΜΚΟ στην Κηφισιά

Την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου και όλο το Σαββατοκύριακο, 2 & 3 Οκτωβρίου, έχουμε έναν πολύ όμορφο λόγο για να επισκεφτούμε τη λευκή μονοκατοικία της οδού Κοκκιναρά στην Κηφισιά όπου στεγάζεται η Πύρνα. Η γνωστή πολιτιστική ΜΚΟ ανοίγει και φέτος τον φιλόξενο κήπο της για το καθιερωμένο παζάρι της, που οργανώνεται πάντα με το ίδιο κέφι και με στόχο να στηριχθούν οι κοινωφελείς δράσεις της οργάνωσης. Τα είδη που θα βρείτε εκεί είναι πολλά και ποιοτικά ενώ οι τιμές τους εξαιρετικές. Θα βρείτε γυναικεία ρούχα καθημερινά και βραδινά, κοσμήματα, τσάντες, μαντήλια και άλλα αξεσουάρ, είδη σπιτιού, σερβίτσια, διακοσμητικά, ασημικά, αντίκες, πίνακες, βιβλία (ελληνικά & αγγλικά), λογοτεχνία, ιστορικά, βιβλία τέχνης, παιχνίδι, λαχνό με πολλά δώρα-έκπληξη αλλά και νόστιμα φαγητά όπως πίτες, τάρτες, λαδερά και γλυκά.
Οι άνθρωποι της Πύρνα σας περιμένουν για καφέ και ουζάκι στον κήπο από την Παρασκευή 1 έως το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 10.30-17.00 και την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 10.30-15.00. 

Λίγα λόγια για την Πύρνα

H ΠΥΡΝΑ λειτουργεί εδώ και 26 χρόνια και χρηματοδοτείται από συνδρομές και δωρεές μελών και φίλων. Πρόκειται για μια αστική πολιτιστική εταιρεία που έχει σκοπό τη διά βίου μάθηση και την προσωπική ανάπτυξη. Στη στέγη της γίνονται καθημερινά ομιλίες, εργαστήρια, προβολές, ενώ δημιουργικές δραστηριότητες περιμένουν τα παιδιά. Παράλληλα στην ΠΥΡΝΑ αναπτύσσεται και ένα σημαντικό κοινωφελές έργο, όπως τα Βιβλία σε ρόδες, όπου οι 200 μικρές κινητές, θεματικές και δανειστικές βιβλιοθήκες, ταξιδεύουν σε σχολεία όλης της χώρας, δράσεις για τους πρόσφυγες στον τομέα της εκπαίδευσης, όπου διαμορφώνουν και εξοπλίζουν νηπιαγωγεία σε Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων.

Περισσότερα για το έργο της Πύρνας στο pyrna.grpyrna.gr/koinofeleis-draseis & pyrna.gr/vivlia-se-rodes


Info: Πύρνα, Κοκκιναρά 43, Κηφισιά, 2106230913 www.pyrna.gr

* Για την είσοδο στο χώρο της εκδήλωσης, θα πρέπει να έχετε υποχρεωτικά μαζί σας πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού ή νόσησης, ή rapid test 24 ωρών. Θα τηρηθούν οι υγειονομικοί κανόνες που προβλέπει ο ΕΟΔΥ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ