Life in Athens

To City Vibes στον υπαίθριο κήπο του Golden Hall με τις πιο funky καντίνες

Τα πιο δημοφιλή εστιατόρια «βγήκαν» στον εξωτερικό χώρο και δημιούργησαν ένα φεστιβάλ γεύσης με πολύ προσιτές τιμές

giorgos-pasparakis.jpeg
Γιώργος Πασπαράκης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
To City Vibes στον υπαίθριο κήπο του Golden Hall με τις πιο funky καντίνες

City Vibes: Ο Γιώργος Πασπαράκης έζησε την πιο γευστική καλοκαιρινή εμπειρία στον κήπο του Golden Hall.

Επιμέλεια Γιώργος Πασπαράκης
Κάμερα Δημήτρης Γεωργοσόπουλος
Μοντάζ Δημήτρης Μουσχουλής

Ο Γιώργος Πασπαράκης αφήνει το κέντρο της Αθήνας και μας ανεβάζει στα βόρεια προάστια για ένα γευστικό ταξίδι. Μέχρι τις 30 Ιουλίου ο υπαίθριος χώρος του Golden Hall μεταμορφώνεται σε έναν κήπο, με πολύχρωμες καντίνες που προσφέρουν εναλλακτικές street food επιλογές, δροσιστικά κοκτέιλ και ζουμερά burgers.

Τα πιο δημοφιλή εστιατόρια του Golden Hall, εν όψει καλοκαιριού, «βγήκαν» στον εξωτερικό χώρο και δημιούργησαν ένα φεστιβάλ γεύσης με πολύ προσιτές τιμές.

Ο Γιώργος δοκίμασε και τις έξι καντίνες του χώρου και μας προτείνει τους πιο ιδιαίτερους γευστικούς συνδυασμούς.

To everest exclusive μας περιμένει εκεί με φρέσκα προϊόντα, φτιαγμένα όλα από εκείνους. Πίτσα και γρανίτα σοκολάτας είναι η πρόταση του Γιώργου.

Golden Hall - everest exclusive

Αν είστε πιο κλασσικοί και παραδοσιακοί τύποι, το Δε Μιτ Μπόιζ θα σας αποζημιώσει με το πιο γευστικό σουβλάκι της Αθήνας.

Golden Hall - Δε Μιτ Μπόιζ

Διαφορετικά κοκτέιλ, δροσιστικά και καλοκαιρινά θα βρείτε στο Flocafe Espresso Room. Στον Γιώργο έφτιαξαν μια σπιτική λεμονάδα με τσάι και αποξηραμένα φρούτα.

Golden Hall - Flocafe Espresso Room

Με σύνθημα κάθε μέρα είναι Παρασκευή, το TGI Fridays με τη δική του καντίνα στον υπαίθριο χώρο μάς ετοίμασε το signature πιάτο τους, glazed burger.

Golden Hall - TGI Fridays

Φεστιβάλ γεύσης χωρίς hot dog γίνεται; Δεν γίνεται. Έτσι λοιπόν το Cultivos Coffee μας προσφέρει τα πιο delicious hot dogs με barbeque sauce και daiquiri κοκτέιλ.

Golden Hall - Cultivos coffee

Αν τώρα θέλετε να πιείτε το κρασί σας και να το συνοδεύσετε με ένα πλατό τυριών, θα το βρείτε στο Taste Garden του Golden Hall. To Τυροκομείο Κωσταρέλου σας περιμένει εκεί με μια τεράστια ποικιλία τυριών που κόβονται μπροστά σας.

Golden Hall - Τυροκομείο Κωσταρέλου

Tip για τους φίλους που έχουν σκυλάκι: μπορείτε να επισκεφθείτε το Taste Garden μαζί με το αγαπημένο σας κατοικίδιο, αφού στο Golden Hall επιτρέπονται τα κατοικίδια μέσα και έξω.

Δευτέρα με Παρασκευή 17:00-22:00 και Σάββατο 14:00-22:00 η πιο γευστική καλοκαιρινή εμπειρία στον κήπο του Golden Hall.

Extra tip κάθε Πέμπτη και Παρασκευή από τις 19:00 μέχρι τις 21:00 το σκηνικό ζωντανεύει με live εμφανίσεις από μουσική μπάντα.

City Vibes: Ο Γιώργος Πασπαράκης έζησε την πιο γευστική καλοκαιρινή εμπειρία στον κήπο του Golden Hall.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ