1821 Digital Gallery
Τα 10 καλύτερα χριστουγεννιάτικα πάρτι της Αθήνας
ΤΕΥΧΟΣ 640

Τα 10 καλύτερα χριστουγεννιάτικα πάρτι της Αθήνας

Αν είσαι γενναίος, χτυπάς δέκα στα δέκα!
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ

Nicko la Decadence, Γιάννης Καφάτος, Μάριος Δέλτα @ Decadence
(Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου)
Μπορείς να πας με το άλογό σου, αφού ο χώρος διαθέτει πεταλωτήριο. Ελεύθερο ένδυμα, απόλυτη εχεμύθεια και στο ευαγές του λόφου του Στρέφη ξεκινά μια γιορτή που οι διοργανωτές υπόσχονται πως θα κρατήσει πέντε νύχτες, μιας και θα περάσει για ένα τζα από τα πικάπ η μισή Αθήνα.

Rolli’n Foxes @ Blue Fox
(Σάββατο 23 Δεκεμβρίου)
Τρελό ροκ εν ρολ, σουίνγκ, τζάιβ, μπούγκι και τέρμα βινταζουάρ στο στέκι της Ασκληπιού που τα 50s ήταν, είναι και θα είναι το παλιό 2017 και τα 40s το νέο 2018. Και φυσικά τη νύχτα που οι «Αλεπούδες» Μάνος και Ρόδη θα πουν «τώρα» θα αρχίσει το τουίστ, αλλά και το άνοιγμα των δώρων.

#μόνο_ντέκα Christmas Eve edition @ Pop up Cocktail - piso bar
(Κυριακή 24 Δεκεμβρίου)
Στην πλατεία Νέας Σμύρνης, αδελφές μου, στην πλατεία Νέας Σμύρνης. Για Γαρμπή και Μπιγιονσέ και στα καπάκια για Μαζώ και Prince και το θερμό σας χειροκρότημα για τις δυο ακομπλεξάριστες ντιτζεΐνες - δημοσιογράφους Φιλίππα Δημητριάδη και Ζωή Παρασίδη, που ξεχνούν για λίγο τους δημοσιογραφικούς κανόνες περί δεοντολογίας και το δηλώνουν ευθαρσώς: Wham και ξερή χαρά!

Xmas Ball: 6 Needless years @ six d.o.g.s
(Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου)
Ένα από τα ωραιότερα mobile crew της Αθήνας γιορτάζει έξι χρόνια δράσης και κρούσης προσκαλώντας τους Amateur Boyz και τον Blue Lagoon (Κορμοράνος) να σετάρουν ηδονιστικά και αχαλίνωτα. Παρέα οι Chevy και Mr. Z, οπότε εύκολα αντιληπτό το τι θα χορέψεις: την b.p.m Άρτα και τα sexy disco Γιάννενα.

Σχετικα
Δακτύλιος: Μέσω gov το σήμα για τα ΙΧ που έχουν «ελευθέρας»
Δακτύλιος: Μέσω gov το σήμα για τα ΙΧ που έχουν «ελευθέρας»

Ρόμπα, Σάντα και Μπιτζάμα @ Χοροστάσιο
(Τρίτη 26 Δεκεμβρίου)
Στον πρώτο όροφο της Σκουλενίου 12, η θεότητα Matina Sous Peau, παρέα με όλο το τιμ του Spitimouspitisoukaikapouallou, τάζουν και τηρούν το έθιμο: Funta Κλάους (και Κίνκι και Κίνσκι) is coming to Down. Που πάει να πει, εδώ το πιο κόκκινο και κοκκινέλι πάρτι της πόλης. Υπογράφουμε. 

Στέφανος Τσιτσόπουλος @ Εφημερίδα ATH
(Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου)
Urban Santa θα πει πως ο παραγωγός του 102.5 Athens Voice Radio θα μιξάρει από Έλβις ως Χημικούς Αδελφούς. Πώς; Να πας, να τον ακούσεις και να το διαπιστώσεις, μιας και η υπόσχεσή του περιλαμβάνει και mass up Andrew Sisters με Coldcut. Μπορεί! 

G-Pal @ ZAF
(Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου)
All we have is now: ή και πώς αυτός ο τέκνοχεντ, που είναι ό,τι καλύτερο έβγαλε η Κρήτη μετά τις τσικουδιές και τη στάκα, είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα κουνήσει οτιδήποτε κινείται στα πέριξ Σύνταγμα και Μοναστηράκι. Ε, μα...

Σχετικα
Δακτύλιος 2021: Περικοπές αδειών σε βουλευτές και κόμματα
Δακτύλιος 2021: Περικοπές αδειών σε βουλευτές και κόμματα

Kaiserdisco @ Monastiraki Center
(Σάββατο 30 Δεκεμβρίου)
Τα παιδιά από το Αμβούργο, με την «αυτοκρατορική» προσέγγιση στην πιουρίστικη και ιδρωμένη τέκνο, έρχονται για μία νύχτα όπου ο κώδικας είναι ενισχυμένη bass line, το σύνθημα sonic journey και το παρασύνθημα «πάρε να έχεις»! Προσευχή: μακάρι να παίξουν όλο το φετινό τους δισκογραφικό έπος «Another Dimension», αλλά προσωπική παραγγελιά, το «Namaka, παιδιά, το Namaka»!

Intergalactic NYE 2018 party @ Ρομάντσο
(Κυριακή 31 Δεκεμβρίου)
Αλλαγή χρόνου υπεργαλαξιακή με φωτόσπαθα, Τζεντάι και δύο φουτουριστικά stage. Το ένα με τέκνο νόβα και το άλλο με space ντίσκο διάθεση. Άρον το Άστρο σου και ρομπότ κράτει!

Giles Peterson & MC General Rubbish @ Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος  
(Κυριακή 31/12)
Αυτή θα είναι η πιο open air, γκρούβι, χαρούμενη και χορευτική αλλαγή χρόνου που μπορείς να ζήσεις στην Αθήνα. Ασυζητητί! Που επιτέλους, σαν γνήσια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, θα έχει την ευκαιρία να παρτάρει, να φιληθεί και να ανταλλάξει ευχές υπό τις ευλογίες του τεράστιου Giles! Ο άνθρωπος που ανακάλυψε την acid jazz, ο ιδρυτής της δισκογραφικής Talkin’ Loud, ο παραγωγός του BBC 6, που με τη μουσική του ενώνει κουλτούρες και φυλές παράγοντας έναν παγκόσμιο γοητευτικό ήχο, θα είναι εδώ. Σε μια μεγάλη γιορτή και σε ένα dj set, που από μόνο του ως υπόσχεση αρκεί για να μας βγάλει έξω, όσο κρύο και να κάνει.

 

 

 

 

 

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5