Αφιέρωμα Men Voice / Athens Voice: Στο μυαλό ενός άνδρα
Life

Men Voice: Στο μυαλό ενός άνδρα

14 άρθρα με όσα ενδιαφέρουν τους άνδρες και τα αγόρια

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 808
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
  • ΤΕΥΧΟΣ 808
  • 62222-137653.jpg
    A.V. Team
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τι θα μπορούσε να ενδιαφέρει έναν άνδρα; Ό,τι ακριβώς περιλαμβάνει η συζήτηση μιας παρέας κολλητών, δηλαδή «τα πάντα όλα» που έλεγε ο Αλέφαντος, η πανδημία βεβαίως, τα εμβόλια, η επόμενη μέρα και πότε αυτή θα έρθει, οι διακοπές που πέρασαν αλλά είναι πάντα επίκαιρες (μέχρι τις επόμενες), τα ματς της επόμενης Κυριακής, η δουλειά, οι σχέσεις.

Το MEN VOICE είναι για όταν επιστρέψεις στο σπίτι και θέλεις να χαλαρώσεις. Στο τεύχος αυτό θα διαβάσεις συνέντευξη του βραβευμένου συγγραφέα, Χρήστου Χωμενίδη, όπως και του ταλαντούχου ηθοποιού Κώστα Νικούλι, που τον μάθαμε ακόμα περισσότερο από την τηλεοπτική σειρά «Σασμός». 

Ακόμα τη συγκλονιστική ιστορία του Virgil Abloh, του κορυφαίου σχεδιαστή της ανδρικής μόδας για τον Louis Vuitton και ιδρυτή της Off-White, αλλά και του Αλέξανδρου Γκικόπουλου, του γνωστού bartender που πήγε στην Καραϊβική και γύρισε στην κυριολεξία με ένα βαρέλι ρούμι με το οποίο εμφιάλωσε 361 φιάλες. 

Θα έχεις παρατηρήσει ότι τα πάντα στην αυτοκίνηση αλλάζουν με πρωτοφανή ρυθμό και στις επόμενες σελίδες θα μάθεις το γιατί, όπως και για τις τάσεις στην ανδρική μόδα για τον χειμώνα του 2021, για να πάρεις ιδέες για τις χριστουγεννιάτικες και όχι μόνο αγορές σου. Και μια σελίδα-μικρό σεμινάριο με τρόπους και ιδέες για να ξεχωρίσεις στον επαγγελματικό σου χώρο. 

Κι ακόμα gadgets για τον άνδρα που θέλει να ζει στην εποχή του, γιόγκα, γυμναστική, λύσεις για να φτιάξεις το μουστάκι σου κι ένα αφιέρωμα στα καλύτερα Barber Shop της πόλης.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

Η Dua Lipa και οJhus στα Brit Award.
Άνδρες - Γυναίκες: Μπορούμε να μιλάμε ακόμα για φύλα;

Φέτος στα Brit Awards ήταν η τελευταία χρονιά που η Dua Lipa και ο JHus μοιράστηκαν το γυναικείο και το ανδρικό βραβείο αντίστοχα. Κάνουν σωστά που καταργούν τους διαχωρισμούς σ αυτές τις δύο κατηγορίες;

Δειτε περισσοτερα