Τεχνολογια - Επιστημη

«So long nerds»: O YouTuber Technoblade αποχαιρέτησε τη ζωή στα 23 του χρόνια

Με αυτό το βίντεο ανακοινώθηκε ο θάνατός του σε 10 εκατ. ακόλουθους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Technoblade
Technoblade © Youtube / BBC

Technoblade: Ο θάνατός του YouTuber του Minecraft στα 23 του χρόνια - Η μάχη με τον καρκίνο και το περιεχόμενο του καναλιού του.

Μόλις στα 23 του χρόνια, ο YouTuber του Minecraft, Technoblade, έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε η οικογένειά του, ενώ δημοσιεύτηκε στο προφίλ του ένα βίντεο με το οποίο αποχαιρετά τους θαυμαστές του.  

Στο βίντεο με τίτλο «so long nerds», το οποίο έχουν δει ήδη περισσότεροι από 10 εκατ. χρήστες, διακρίνεται ο πατέρας του να τον αποκαλεί «το πιο εκπληκτικό παιδί που θα μπορούσε να ζητήσει κανείς ποτέ». Ο Technoblade, Alex όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, υπήρξε μία από τις διασημότερες προσωπικότητες του διαδικτύου στις ΗΠΑ. Το περιεχόμενο που μοιραζόταν τον έδειχνε να παίζει το βιντεοπαιχνίδι sandbox. 

«Σας ευχαριστώ όλους που υποστηρίξατε το περιεχόμενό μου όλα αυτά τα χρόνια», ακούγεται να λέει στο τελευταίο βίντεο που ανέβηκε στο προφίλ του και συνέχισε. «Αν είχα άλλες εκατό ζωές, νομίζω ότι θα επέλεγα να γίνω ξανά η Technoblade κάθε φορά, καθώς αυτά ήταν τα πιο ευτυχισμένα χρόνια της ζωής μου».

so long nerds

Ο Technoblade, ο οποίος κέρδισε τουρνουά Minecraft, μιλούσε για τη ζωή του με χιουμοριστικό τρόπο ενώ έπαιζε το παιχνίδι. Είχε κάνει γνωστό ότι πάσχει από καρκίνο πριν από έναν χρόνο. Μάλιστα, τον περασμένο Φεβρουάριο με ένα βίντεό του είχε συγκεντρώσει χρήματα προκειμένου να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία, ακτινοθεραπεία και μια επέμβαση διάσωσης άκρων μετά από μια επώδυνη όγκο στο δεξί του χέρι.

Όπως είχε αποκαλύψει, αρχικά πίστευε ότι ο πόνος που ένιωθε ήταν από έναν επαναλαμβανόμενο τραυματισμό, λόγω στρες ή λόγω υπερβολικού παιχνιδιού. Αφού πρήστηκε το χέρι του πήγε στο νοσοκομείο και στη συνέχεια διαγνώστηκε με καρκίνο.

Ο Technoblade είχε 10,8 εκατομμύρια συνδρομητές στο κανάλι του στο YouTube, όπου το βιογραφικό του λέει: «Παίζω βιντεοπαιχνίδια πάρα πολύ. Μπορεί να μην είμαι ο καλύτερος, αλλά έχω ζεστούς αγκώνες». 

Με πληροφορίες από το BBC

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ