Τεχνολογια - Επιστημη

Έλον Μασκ: «Αν πεθάνω μυστηριωδώς... χάρηκα που σας γνώρισα»

Η εξήγηση που δίνουν χρήστες του Twitter

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Έλον Μασκ
Ο Έλον Μασκ © EPA/CLEMENS BILAN

Έλον Μασκ: Η αινιγματική ανάρτηση για τον θάνατό του και η εξήγηση που προσπάθησαν να δώσουν οι ακόλουθοί του στο Twitter.

Μία ακόμα αινιγματική ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter πραγματοποίησε ο Έλον Μασκ, που αφορούσε τον θάνατό του.

«Αν πεθάνω μυστηριωδώς... χάρηκα που σας γνώρισα», έγραψε ο Μασκ προκαλώντας για ακόμη μία φόρα αναστάτωση στα social media. Το tweet έγινε viral και μέσα σε μόλις τρεις ώρες κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 550.000 likes και περισσότερα από 61.000 retweets.

Το μήνυμα του Μασκ μπέρδεψε πολλούς από τους ακολούθους του στο Twitter, που επιχείρησαν να δώσουν μία εξήγηση στο tweet του, αλλά μάταια.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο δισεκατομμυριούχος έχει ισχυριστεί πολλές φορές στο παρελθόν  ότι έχει απειληθεί από τη Ρωσία επειδή παρέχει υπηρεσίες διαδικτύου στην Ουκρανία. Συγκεκριμένα, έχει προσφέρει στην ουκρανική κυβέρνηση ορισμένους εκ των τηλεπικοινωνιακών δορυφόρων Starlink της διαστημικής του εταιρείας, της Space X. Οι δορυφόροι παρέχουν από την αρχή του πολέμου πρόσβαση στο Internet τόσο στους κατοίκους όσο και τον στρατό της Ουκρανίας και θεωρείται μάλιστα ότι έχει συμβάλει αποφασιστικά στην άμυνα της χώρας απέναντι στον ρωσικό στρατό.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ