Τεχνολογια - Επιστημη

5 gadgets για έναν σύγχρονο άνδρα

Συνδυάζουν μοντέρνο design και καινοτόμο χρήση

giannis-mpelesiotis.jpg
Γιάννης Μπελεσιώτης
ΤΕΥΧΟΣ 808
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
5 gadgets που θα κάνουν τη ζωή του σύγχρονου άνδρα αισθητά καλύτερη

Τα 5 gadgets που θα πρωταγωνίστησουν στις αγορές στο άμεσο μέλλον και είναι οι καλύτερες επιλογές για τον σύγχρονο άνδρα.

Σε κάθε βήμα που κάνουμε στην πόλη, μας τραβούν την προσοχή. Βλέπουμε αρκετούς γύρω μας να τα έχουν και πολλές φορές τα θέλουμε κι εμείς. Με τη διαρκή εξέλιξη της τεχνολογίας, τα έξυπνα gadgets κάνουν όλο και πιο συχνά την εμφάνισή τους στις παρέες και τους φίλους. Συγκεντρώσαμε τα 5 gadgets που θα πρωταγωνιστήσουν στις αγορές το επόμενο διάστημα και τα οποία εντυπωσιάζουν όχι μόνο για το μοντέρνο design τους αλλά για την καινοτόμο χρήση τους.

Evo Shaver
Η μικρότερη και βολικότερη ξυριστική μηχανή
Όλοι βρισκόμαστε διαρκώς σε κίνηση, κάνοντας διάφορες δραστηριότητες. Πολλές ώρες δουλειάς και υποχρεώσεων μας αναγκάζουν να μένουμε για μεγάλο διάστημα μακριά από το σπίτι μας. Το gadget Evo Shaver θα λύσει τα χέρια σε όλους τους άνδρες που δεν μπορούν να βρουν τον χρόνο που θέλουν μέσα στην ημέρα για να περιποιηθούν το μούσι ή τη γενειάδα τους. Είναι πολύ μικρό και βολικό, αφού χωράει και στην τσέπη του τζιν ή του παντελονιού σου. Φορτίζει με φορητό φορτιστή USBC και δίνει τη δυνατότητα για ένα απαλό ξύρισμα που δεν ερεθίζει το δέρμα. Η περιποίηση του προσώπου είναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια της ρουτίνας ενός άνδρα, και με αυτό τον τρόπο το Evo Shaver αποτελεί must αντικείμενο για όλους. Μια πολύ καλή ευκαιρία για χριστουγεννιάτικο δώρο στους κολλητούς σου οι οποίοι σίγουρα θα το λατρέψουν.

evo-shaver.jpg

Dissim Lighter
Ο πιο κουλ αναπτήρας της αγοράς
Υπάρχουν πολλοί ανάμεσά μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη χρήση του αναπτήρα. Ο Dissim Lighter προτείνει έναν βολικό και ωραίο design για ένα εργαλείο που μπορεί να σε συνοδεύσει σε κάθε σου έξοδο. Ο συγκεκριμένος αναπτήρας είναι αποτέλεσμα πολλών χρόνων δουλειάς και καινοτομίας. Είναι δυνατή η χρήση του κρατώντας τον ανάποδα και χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να καεί ο χρήστης. Φτιαγμένος από ανθεκτικά υλικά, εξασφαλίζει πως δεν θα χρειαστεί κανείς να αγοράσεις άλλον αναπτήρα στο μέλλον.

dissim-lighter.jpg

Ekster Parliament
Το απόλυτο ανδρικό πορτοφόλι με ενσωματωμένο GPS
Η τεχνολογία χρόνο με τον χρόνο εξελίσσεται, και νέες ιδέες φτάνουν συνεχώς στην αγορά. Μαζί αλλάζουν προς το καλύτερο και τα ανδρικά πορτοφόλια, αφού πλέον δεν προορίζονται μόνο για να βάλετε τα μετρητά ή τις κάρτες σας. Το Ekster Parliament έχει το δικό του σύστημα GPS, προηγμένη προστασία και είναι αδιάβροχο. Η τιμή του είναι πολύ ελκυστική, καθώς μπορεί να πωλείται και κάτω από τα 100 ευρώ. Εξοπλισμένο με τεχνολογία RFID, το πορτοφόλι αυτό προστατεύει τις κάρτες σας κάθε στιγμή, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να τις ελέγξει ο χρήστης με το πάτημα ενός κουμπιού. Ακόμα συνδέεται με το smart phone μέσω bluetooth και μπορείτε να το εντοπίσετε μέσα στο σπίτι σε περίπτωση που ξεχάσατε πού το έχετε αφήσει. Ναι, δεν είστε οι μόνοι, το κάνουμε όλοι.

ekster-parliament-wallet.jpg

Amazfit T-Rex Rugged Smart Watch
Ένα από τα καλύτερα και φθηνότερα διαθέσιμα smart watch
Το ρολόι T-Rex διατίθεται ευρέως στην αγορά εδώ και λίγο καιρό, αλλά ήδη έχει συναρπάσει. Είναι φτιαγμένο από πολύ σκληρά υλικά που του παρέχουν προστασία από οτιδήποτε. Είναι αδιάβροχο, έτσι το καλοκαίρι δεν χρειάζεται να το αποχωρίζεσαι στη θάλασσα, ενώ ταυτόχρονα αντέχει στις ακραίες θερμοκρασίες ψύχους. Διαθέτει GPS και η μπαταρία του διαρκεί έως και 20 μέρες με την εφαρμογή restricted mode. Στο μενού του μπορούν να βρουν 14 διαφορετικές λειτουργείες οι λάτρεις των σπορ, οι οποίοι θα το αγαπήσουν καθώς είναι ελαφρύ και πανεύκολο στη χρήση. Η οθόνη του είναι τελευταίας τεχνολογίας χάρη στις 1,3 ίντσες AMOLED Display και το design του το καθιστά μια επιλογή που μπορείτε να συνδυάσετε σε όλες τις εξόδους σας.

amazfit_t_rex_pro.jpeg

Fizzics DraftPour Beer
Το gadget που θα κάνει απολαυστικές τις βραδιές με φίλους
Όταν οι ευκαιρίες για μαζώξεις σε σπίτια φίλων για κάποια αθλητική αναμέτρηση γίνονται περισσότερες, είναι απαραίτητο ένα ποτήρι με κρύα απολαυστική μπίρα. Το gadget Fizzics DraftPour Beer σερβίρει εύκολα και γρήγορα την μπίρα στο ποτήρι με το τράβηγμα ενός μοχλού. Είναι μία φορητή συσκευή που μπορείτε να την πάρετε παντού μαζί σας και φορτίζει μέσω USB. Ο σχεδιασμός της είναι πρωτοποριακός και μπορεί να χωρέσει όλων των ειδών τις μπίρες. Πλέον μπορείτε να ελέγξετε πώς θα είναι η μπίρα στο ποτήρι σας και πόσο αφρό θα έχει. Αποκλειστικά σχεδιασμένο για τους λάτρεις του ζύθου.

77424-fizzics-new-draftpour-carbon-web1_1.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ