Design & Αρχιτεκτονικη

BLACK FRIDAY 2021 στα LEROY MERLIN για τις καλύτερες προσφορές

Τι θα παίξει την φετινή «Μαύρη Παρασκευή» στα LEROY MERLIN

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
BLACK FRIDAY 2021 στα LEROY MERLIN για τις καλύτερες προσφορές

BLACK FRIDAY 2021: Η LEROY MERLIN ετοιμάζει τις καλύτερες προσφορές για το σπίτι και δεν πρέπει να τις χάσετε!

Κάθε χρόνο τον Νοέμβρη είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για δύο, κυρίως, λόγους: επειδή καθώς ο καιρός «δροσίζει» και συνεπώς βάζουμε σιγά-σιγά τα αγαπημένα μας πουλόβερ (ναι, μας αρέσει πολύ το χουχούλιασμα!) και επειδή φυσικά σημαίνει ότι... η BLACK FRIDAY πλησιάζει! Φέτος, μάλιστα, η LEROY MERLIN έβαλε τα δυνατά της και τα έδωσε όλα για… το σπίτι σου! Έτσι, η LEROY MERLIN, η εταιρεία που πρώτη έφερε τις BLACK FRIDAY προσφορές σε είδη σπιτιού στην Ελλάδα (το 2017!), έχει ετοιμάσει εκπλήξεις και ευκαιρίες για να ανανεώσεις και να ανακαινίσεις το σπίτι σου έξυπνα και κυρίως οικονομικά. 

BLACK FRIDAY 2021 στα LEROY MERLIN για τις καλύτερες προσφορές

Με τι να πρωτο-ξεκινήσουμε! Αρχικά φέτος θα βρεις προσφορές σε δεκάδες διαφορετικές προϊοντικές κατηγορίες, δυνατότητα για εύκολες Black Friday αγορές online από το σπίτι σου ή από τα καταστήματα (πάντα με ασφάλεια!), πληρωμή με άτοκες δόσεις με πιστωτική και χρεωστική κάρτα (για να μην αγχώνεσαι!), μοναδική εμπειρία και αξιοπιστία LEROY MERLIN και πολλά-πολλά ακόμα! Τι είπες; Σου ακούγεται ενδιαφέρον; Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις τι θα παίξει την φετινή «Μαύρη Παρασκευή» στα LEROY MERLIN...

(Και) Φέτος τη Black Friday θα γίνει του... σπιτιού!

Φήμες λένε, λοιπόν, ότι για ακόμη μία χρονιά μοναδικές Black Friday προσφορές για το σπίτι θα κάνουν την εμφάνισή τους στα LEROY MERLIN, την εβδομάδα της “Μαύρης Παρασκευής”. Με εκπληκτικές εκπτώσεις στις περισσότερες προϊοντικές κατηγορίες, θα βρεις πολύ μεγάλη ποικιλία από προϊόντα και λύσεις για κάθε χώρο του σπιτιού σου σε φοβερές Black Friday τιμές!

Ετοιμάσου, επομένως, για καταπληκτικές ευκαιρίες ό,τι τύπος και αν είσαι:

  • Αν «πιάνουν» τα χέρια σου και είσαι... μάστορας: Μείνε συντονισμένος γιατί έρχονται μοναδικές Black Friday προσφορές σε εργαλεία, για να κάνεις με άνεση όλα σου τα «μερεμέτια» και τις εργασίες σου!
  • Αν είσαι λάτρης της καλαισθησίας και της διακόσμησης: Αν παρακολουθείς τις πιο hot διακοσμητικές τάσεις και παράλληλα βλέπεις τη Black Friday ως την τέλεια ευκαιρία για να κάνεις μια ανανέωση στο χώρο σου, τότε stay tuned γιατί ιδανικές προσφορές για να φρεσκάρεις το στυλ διακόσμησης και την αισθητική του σπιτιού σου!
  • Αν το μπάνιο σου χρειάζεται φρεσκάρισμα: Αν έχεις στη λίστα των to-do σου την ανανέωση του μπάνιου σου, οι Black Friday προσφορές της LEROY MERLIN σου δίνουν την τέλεια αφορμή για να την ξεκινήσεις άμεσα κιόλας, με απίστευτες ευκαιρίες σε είδη και έπιπλα μπάνιου, μπαταρίες για το ντους και το νιπτήρα σου αλλά και υπέροχα πλακάκια μπάνιου!  
  • Αν επιζητάς την οικονομία ενόψει του χειμώνα: Τα νέα είναι ευχάριστα και για σένα, μιας και από έγκυρες πηγές πληροφορηθήκαμε ότι πλησιάζουν, επίσης, φοβερές προσφορές σε είδη θέρμανσης όπως αφυγραντήρες, air condition, θερμοπομπούς και αερόθερμα που θα σου λύσουν μία και καλή το πρόβλημα της θέρμανσης του σπιτιού σου για φέτος!

BLACK FRIDAY αγορές online, παίζουν;

Φέτος ναι! Με ανανεωμένο και γρηγορότερο eshop θα μπορείς να κάνεις Black Friday από τον καναπέ σου, με ασφάλεια και άνεση. Γιατί όμως να κάνει κάποιος Black Friday στο leroymerlin.gr;

Για τους εξής 4 λόγους:

  • Θα βρεις μοναδικά Black Friday deals για να ανακαινίσεις και να ανανεώσεις το σπίτι σου καθώς και τεράστια ποικιλία σε είδη σπιτιού (Συνολικά πάνω από 30.000+ προϊόντα!)
  • Μπορείς να πληρώσεις ανέπαφα και με άτοκες δόσεις (με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτα!)
  • Δέχονται και τηλεφωνικές παραγγελίες στο 2111 20 30 40!
  • Μπορείς να επιλέξεις παραλαβή σε κάποιο από τα 7 καταστήματα LEROY MERLIN!

Και αν τελικά θέλω BLACK FRIDAY στα καταστήματα;

Αν, ωστόσο, προτιμάς τις αγορές από κοντά, τότε θα βρεις Black Friday προσφορές και στα καταστήματα της LEROY MERLIN! Με μια σύντομη επίσκεψη στο κατάστημα που σε εξυπηρετεί θα βρεις προσφορές σε επιλεγμένα είδη για να αποκτήσεις ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι για το σπίτι σου!

BLACK FRIDAY 2021 στα LEROY MERLIN για τις καλύτερες προσφορές

Tip: Οι προσφορές της Black Friday θα διαφέρουν μεταξύ του eshop και τον καταστημάτων. Μείνε συντονισμένος στο leroymerlin.gr για να μάθεις πού ακριβώς θα παίξει τι. 

Είσαι από αυτούς που στολίζουν νωρίς; Διάβασε και αυτό!

Μπορεί τα Χριστούγεννα να είναι μετά την Black Friday και να μην συμμετέχουν στις Black Friday προσφορές, ωστόσο η LEROY MERLIN προνοεί για τους πελάτες της που τα αγαπούν, κάνοντας super τιμές στα Χριστουγεννιάτικα είδη της ώστε να μπορέσεις να προμηθευτείς εγκαίρως ό,τι κι αν χρειάζεσαι για τους εορταστικούς στολισμούς του σπιτιού σου! Μην ξεχάσεις, επομένως, να ρίξεις μία ματιά όταν θα κάνεις τις Black Friday αγορές σου γιατί, πίστεψέ μας, δε θα το μετανιώσεις!

Άρα για Black Friday προσφορές σε είδη σπιτιού μόνο LEROY MERLIN;

Πολύ σωστά! Και φέτος ο #1 προορισμός για Black Friday προσφορές σε είδη σπιτιού είναι ένας και λέγεται LEROY MERLIN! Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν, ξεκίνα την προετοιμασία από νωρίς για να εκμεταλλευτείς τη φετινή BLACK FRIDAY στο έπακρο! Πάρε χαρτί και μολύβι και ξεκίνα να κρατάς σημειώσεις για όσα θα ήθελες να αλλάξεις αυτόν τον Νοέμβριο στο σαλόνι, τη κουζίνα, το μπάνιο, τη βεράντα, την κρεβατοκάμαρά ή οποιονδήποτε άλλο χώρο θέλεις. Τα υπόλοιπα άστα στη LEROY MERLIN! 

Κάνε, λοιπόν, λίγο υπομονή μέχρι να αποκαλυφθούν οι BLACK FRIDAY προσφορές και #Staytuned στο LEROY MERLIN Club για περισσότερες λεπτομέρειες ;)

BLACK FRIDAY 2021 στα LEROY MERLIN για τις καλύτερες προσφορές

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ