Health & Fitness

Άλμπερτ Μπουρλά: Kοντά στον στόχο για τη θεραπεία του καρκίνου

«Δεν πρέπει να χαλαρώνουμε με τον κορωνοϊό»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άλμπερτ Μπουρλά
Άλμπερτ Μπουρλά: Kοντά στον στόχο για τη θεραπεία του καρκίνου © EUROKINNISSI/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Άλμπερτ Μπουρλά: Kοντά στον στόχο για τη θεραπεία του καρκίνου - Έρχονται βελτιώσεις.

Για τη θεραπεία του καρκίνου μίλησε ο Αλμπερτ Μπουρλά, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την επίτευξη του στόχου. Πιο συγκεκριμένα, κατά την τελετή βράβευσής του στη Θεσσαλονίκη, στην οποία ο Σύνδεσμος Φιλίας Ελλάδας-Ισραήλ τον ανακήρυξε σε Επίτιμο Πρόεδρό του, ο κ. Μπουρλά τόνισε ότι υπάρχουν «όπλα» στη «φαρέτρα» για την αντιμετώπιση της πανδημίας, αλλά και για τη θεραπεία του καρκίνου.

«Η επιστήμη είναι ώριμη στον τομέα του καρκίνου και θα δούμε σοβαρές βελτιώσεις στα υφιστάμενα πρωτόκολλα θεραπειών στα χρόνια που έρχονται. Δεν είμαι τόσο αισιόδοξος για άλλες ασθένειες, αλλά για τον καρκίνο είμαστε κοντά στον στόχο», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο CEO της Pfizer, μιλώντας στην ΕΡΤ3 για τη θεραπεία του καρκίνου

Για την εξέλιξη του κορωνοϊού, ο κ. Μπουρλά δήλωσε: «Δεν πρέπει να χαλαρώνουμε και να εφησυχάζουμε αλλά αυτή τη στιγμή δεν με ανησυχεί, έχουμε αρκετά "όπλα" στη "φαρέτρα" μας και δεν αναφέρομαι μόνο στο εμβόλιο, αλλά και στις θεραπείες όπου αν χρησιμοποιηθούν σωστά δεν πρέπει να έχουμε ανθρώπους που να πεθαίνουν, μπορούμε να προλάβουμε όλους τους θανάτους».

Για την ευλογιά των πιθήκων φάνηκε καθησυχαστικός: Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όλα τα ζητήματα υγείας μάς απασχολούν. Είχα την ευκαιρία φυσικά από τις πρώτες στιγμές που ανακοινώθηκε να το κοιτάξω με τους συνεργάτες μου. Δεν ανησυχούμε πώς θα αποτελέσει μεγάλο κίνδυνο. Ο στόχος όλων μας αυτή τη στιγμή θα πρέπει να είναι η αντιμετώπιση του κορωνοϊού».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ