Visual Browsing
Διαβήτης: Ανακαλύψτε τον νέο μετρητή Contour®Next της Ascensia
ΤΕΥΧΟΣ 744

Διαβήτης: Ανακαλύψτε τον νέο μετρητή Contour®Next της Ascensia

Οι ταινίες μέτρησης Contour Next επιτυγχάνουν εξαιρετικά υψηλή ακρίβεια
Contour®Next: εύκολες και πρακτικές λειτουργίες που βοηθούν στην καλύτερη αυτo-διαχείριση του διαβήτη

Τα επίπεδα γλυκόζης αίματος είναι κυμαινόμενα καθημερινά, αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας, εξαιτίας των φυσιολογικών εναλλαγών της καθημερινής ζωής. Τα άτομα με διαβήτη αντιμετωπίζουν πολλές προκλήσεις, που περιλαμβάνουν την τακτική μέτρηση των επιπέδων γλυκόζης αίματος, την ανάλυση των αποτελεσμάτων τους, τον υπολογισμό των υδατανθράκων και τη χορήγηση ινσουλίνης, στις περιπτώσεις που αυτό είναι απαραίτητο. Αυτό μπορεί να προκαλέσει πολλή αβεβαιότητα, ειδικά για τα άτομα που διαγνώστηκαν πρόσφατα. 

Παρακολούθηση της γλυκόζης αίματος

Τα συστήματα παρακολούθησης σακχάρου (μετρητής, ταινίες μέτρησης) εξακολουθούν να αποτελούν το κλειδί στη διαχείριση του διαβήτη καθώς βοηθούν τα άτομα με διαβήτη να λαμβάνουν τις κατάλληλες θεραπευτικές αποφάσεις ή να τροποποιούν ανάλογα οτιδήποτε κάνουν στην καθημερινή τους ζωή και μπορεί να επηρεάζει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα τους. 

Τα πρακτικά χαρακτηριστικά διευκολύνουν την αυτo-διαχείριση του διαβήτη

Σχετικα
Κινδυνεύουν περισσότερο οι διαβητικοί από κατάγματα ισχίου;
Κινδυνεύουν περισσότερο οι διαβητικοί από κατάγματα ισχίου;

Φυσικά, δεν είναι όλα τα συστήματα το ίδιο καθώς κάποια προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια και αξιοπιστία στα αποτελέσματα μέτρησης, αλλά και μια σειρά χαρακτηριστικών που καθιστούν τη διαδικασία παρακολούθησης και κατανόησης του διαβήτη ευκολότερη και πιο ασφαλή. Γι’ αυτό το λόγο είναι σημαντικό τα άτομα με διαβήτη να μπορούν να βασιστούν σε ένα σύστημα παρακολούθησης γλυκόζης αίματος (BGMS), όπως το νέο Contour®Next, που με τις εύκολες και πρακτικές λειτουργίες του βοηθά στην καλύτερη αυτo-διαχείριση του διαβήτη τους.

Το νέο Contour®Next έρχεται με προκαθορισμένες επιλογές και έτοιμο για χρήση κατευθείαν από το κουτί του. Χαρακτηριστικά όπως η μεγάλη, ευανάγνωστη οθόνη του και τα μεγάλα ψηφία αποτελεσμάτων μέτρησης, κάνουν ιδιαίτερα εύκολο τον χειρισμό του ακόμα και για χρήστες χωρίς εμπειρία. Eξατομικευμένα εύρη στόχου μπορούν να οριστούν εύκολα στον μετρητή.

Η λειτουργία smartLIGHT® διευκολύνει την κατανόηση των επιπέδων γλυκόζης αίματος

Σχετικα
COVID-19: Τι προκαλεί ανάμειξη των εμβολίων Pfizer & AstraZeneca
COVID-19: Τι προκαλεί ανάμειξη των εμβολίων Pfizer & AstraZeneca

Πολύ υψηλά, πολύ χαμηλά ή απλώς σωστά; Η κατανόηση πολλών αποτελεσμάτων μέτρησης μπορεί να είναι δύσκολη μερικές φορές. Το smartLIGHT® του συστήματος παρακολούθησης γλυκόζης αίματος Contour Next μπορεί να υποστηρίξει τα άτομα με διαβήτη ακριβώς σε αυτό. Η λειτουργία χρησιμοποιεί μια φωτεινή ένδειξη, με ξεκάθαρο και διαισθητικό σύστημα χρωματικής κωδικοποίησης, ώστε να υποδείξει τι σημαίνει μια μέτρηση γλυκόζης αίματος: το κόκκινο υποδηλώνει ότι οι μετρήσεις είναι κάτω από το εύρος στόχου, ενώ το κίτρινο δείχνει ότι είναι πολύ υψηλές και το πράσινο ότι τα αποτελέσματα μετρήσεων είναι εντός του εύρους στόχου. Αυτό καθησυχάζει τα άτομα με διαβήτη, καθώς δέχονται άμεση ανατροφοδότηση σχετικά με τα αποτελέσματα μετρήσεων γλυκόζης αίματός τους, μπορούν να τα κατανοήσουν γρηγορότερα και έχουν τη δυνατότητα να λάβουν αποφάσεις σχετικά με τη διαχείριση του διαβήτη τους ευκολότερα.

Διαβήτης: Ανακαλύψτε τον νέο μετρητή Contour®Next της Ascensia

Τo Second-Chance® sampling με την αντίστροφη μέτρηση 60 δευτερολέπτων μπορεί να 
βοηθήσει στην εξοικονόμηση ταινιών μέτρησης 

Σε περίπτωση που η μέτρηση γλυκόζης αίματος δεν πέτυχε, το σύστημα παρακολούθησης γλυκόζης αίματος Contour Next προσφέρει την επιλογή για προσθήκη περισσότερου αίματος στην ίδια ταινία μέτρησης. Πρόκειται για το μοναδικό σύστημα παρακολούθησης σακχάρου που εμφανίζει αντίστροφη μέτρηση 60 δευτερολέπτων για να βοηθήσει με αυτό. Έτσι μπορούν να εξοικονομηθούν ταινίες μέτρησης, καθώς δεν απαιτείται η χρήση μιας επιπλέον ταινίας. Τα άτομα με διαβήτη μπορούν πάντοτε να βασίζονται στις ακριβείς μετρήσεις του συστήματος παρακολούθησης σακχάρου Contour Next, καθώς οι ταινίες μέτρησης Contour Next επιτυγχάνουν εξαιρετικά υψηλή ακρίβεια. Σύμφωνα με μελέτες, η υψηλή ακρίβεια μέτρησης ενός συστήματος παρακολούθησης γλυκόζης αίματος μπορεί να βελτιώσει τις τιμές HbA1c και να μειώσει την υπογλυκαιμία.

Η τέλεια προσθήκη: τώρα έχετε ένα digital ημερολόγιο σακχάρου με την εφαρμογή Contour®Diabetes 

Η δωρεάν εφαρμογή Contour Diabetes είναι η τέλεια προσθήκη στο σύστημα παρακολούθησης Contour®Next. Όταν ο μετρητής συζευχθεί με το smartphone, όλα τα αποτελέσματα μετρήσεων μεταφέρονται αυτόματα στην εφαρμογή, δημιουργώντας ένα ξεκάθαρο ημερολόγιο σακχάρου που μπορεί να τυπωθεί ή να αποσταλεί στον γιατρό με e-mail. Η εφαρμογή επιπλέον προειδοποιεί τον χρήστη εάν κάποια αποτελέσματα είναι κρίσιμα υψηλά ή χαμηλά (υπεργλυκαιμικά ή υπογλυκαιμικά) και παρέχει εύκολες συμβουλές για τη σταθεροποίηση των επιπέδων σακχάρου. Σας υπενθυμίζει την επόμενη μέτρησή σας και αναγνωρίζει μοτίβα και τάσεις στα αποτελέσματά σας. Η τακτική χρήση της εφαρμογής Contour Diabetes μπορεί να μειώσει δραστικά τον κίνδυνο υπογλυκαιμίας, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα ζωής.

Δειτε επισης

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5