1821 Digital Gallery
Πώς επιτυγχάνεται η «αντιγήρανση» πέους

Πώς επιτυγχάνεται η «αντιγήρανση» πέους

Τρεις μέθοδοι που δίνουν λύσεις
«Αντιγήρανση» πέους με τρεις νέες μεθόδους

Στη σημερινή εποχή με την αντιγήρανση να είναι Νο1 ζητούμενο όλων, δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι μέθοδοι, που θα συνέβαλαν στην «αναζωογόνηση» και στην «αντιγήρανση» του πέους. Με δεδομένο ότι πάρα πολλοί άνδρες αντιμετωπίζουν προβλήματα σεξουαλικής δυσλειτουργίας -άλλοι μικρότερης και άλλοι μεγαλύτερης κλίμακας- ή έχουν θέματα… μεγέθους (χωρίς να έχουν κάποιο ανατομικό ή λειτουργικό πρόβλημα), οι επαναστατικές θεραπείες, που είναι μη επεμβατικές, σίγουρα έχουν να προσφέρουν πολλά σε έναν πληθυσμό που χρειάζεται να νιώσει σίγουρος για την ανδρική του… ρώμη, στην οποία στηρίζει τη φήμη, την αυτοπεποίθησή του και, τελικά, την ευτυχία του.

Ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης εξηγεί ποιες είναι αυτή τη στιγμή οι top θεραπείες, των οποίων η ζήτηση έχει απογειωθεί. «Μιλάμε για το AndroWave, το RestoreX και τη χρήση υαλουρονικού οξέος, που με βάση τα ευρήματα πολλών επιστημονικών μελετών -σε συνδυασμό πάντα και με την εκτεταμένη κλινική εμπειρία σε εκατοντάδες χιλιάδες ασθενείς- έχουν πολύ καλά αποτελέσματα», λέει ο Δρ. Κωνσταντινίδης.

Το AndroWave είναι μια επαναστατική, μη επεμβατική και χωρίς φάρμακα θεραπεία για τη στυτική δυσλειτουργία.

Με την εφαρμογή της υπερσύγχρονης τεχνολογίας κρούσης χαμηλής έντασης στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, το AndroWave μπορεί να αναζωογονήσει τον μηχανισμό στύσης και να προωθήσει τον σχηματισμό νέων αιμοφόρων αγγείων στο πέος, γεγονός που θα οδηγήσει σε καλύτερες στύσεις και θα αποτρέψει περαιτέρω προβλήματα από τη σεξουαλική δυσλειτουργία.

Σχετικα
Κάμψη του πέους: Πότε χρειάζεται εγχείρηση;
Κάμψη του πέους: Πότε χρειάζεται εγχείρηση;

Η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα του AndroWave υποστηρίζεται από πρωτοποριακή έρευνα και έχει καθιερωθεί κλινικά τα τελευταία 10 χρόνια με πάρα πολλούς ασθενείς.

Οι ειδικοί συστήνουν τουλάχιστον 6 συνεδρίες AndroWave (1-3 ανά εβδομάδα). Έχουν προταθεί πολλά πρωτόκολλα θεραπείας, μερικά μόνο για 4 συνεδρίες και μερικά για 12 συνεδρίες. Η μέθοδος αναζωογονεί τον μηχανισμό στύσης και καθυστερεί ή εμποδίζει την σεξουαλική δυσλειτουργία. Οι άνδρες με ήπια έως μέτρια σεξουαλική δυσλειτουργία μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά τις φυσικές τους στύσεις και ενδεχομένως να μειώσουν την εξάρτησή τους από τα φάρμακα. Μετά τις πρώτες συνεδρίες (3-4), οι περισσότεροι άνδρες αρχίζουν να παρατηρούν τη βελτίωση της ποιότητας της στύσης τους, καθώς και καλύτερες στύσεις το πρωί, γεγονός που αποτελεί ένδειξη αναζωογόνησης του πέους με το AndroWave.

Το RestoreX είναι μια συσκευή έκτασης, που χρησιμοποιείται για την αποθεραπεία – αποκατάσταση του πέους στους άνδρες που πάσχουν από τη νόσο Peyronie (πεϊκή κάμψη) και οι οποίοι έχουν υποβληθεί στις κλασικές μεθόδους αντιμετώπισής της. Σε συνεργασία με την Mayo Clinic, κατασκευάστηκε η συσκευή πεϊκής έκτασης RestoreX, με σκοπό να ξεπεραστούν οι περιορισμοί παλαιότερων ανάλογων συσκευών. Η νέα συσκευή έχει νέο μηχανισμό σύσφιξης του πέους, έχει μεγαλύτερη εκστατική δύναμη, καθώς και τη δυνατότητα της δυναμικής επιμήκυνσης του πέους, χωρίς την αφαίρεσή της. Επίσης διαθέτει ορατούς δείκτες επαρκούς έκτασης και δυνατότητα αντισταθμιστικής έκτασης σε 4 κύριες κατευθύνσεις.

Σχετικα
Τι να προσέξουμε για να είναι φίλος μας ο ήλιος
Τι να προσέξουμε για να είναι φίλος μας ο ήλιος

«Εύκολη στη χρήση, χωρίς ενέσεις, χωρίς χειρουργείο, δύο φορές την ημέρα για μισή ώρα, αυξάνει κατά 1.6 cm το μήκος του πέους και μειώνει την κύρτωση κατά 28%, μετά από διάστημα 12 εβδομάδων. Σε αντίθεση με άλλα συστήματα, που χρησιμοποιούν περίπλοκα εξαρτήματα, λίπανση και ιμάντες, για να επιτρέψουν στον χρήστη να φορέσει τη συσκευή για 5 ώρες ή περισσότερο, η απλότητα του RestoreX διευκολύνει τη χρήση», λέει ο χειρουργός ουρολόγος – ανδρολόγος Χρήστος Φλιάτουρας. Τα πρώτα αποτελέσματα από τις κλινικές μελέτες στις ΗΠΑ ανακοινώθηκαν τον Μάρτιο του 2019.

Το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται ευρέως στην πλαστική χειρουργική. Πρόκειται για ένα ασφαλές, υποαλλεργικό προϊόν, που στη συγκεκριμένη περίπτωση χρησιμοποιείται για την πάχυνση του πέους. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του σε σχέση με την κλασική μέθοδο πάχυνσης όπου χρησιμοποιείται το λίπος του ίδιου του ασθενή, είναι η απλότητα στην εφαρμογή του. Ο γιατρός εγχύει με πολύ λεπτή βελόνα το υλικό, αφού προηγηθεί τοπική αναισθησία με αναισθητική αλοιφή, περίπου ένα μισάωρο πριν από τη διαδικασία. Γίνεται στο ιατρείο και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά του αμέσως μετά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης και στη βάλανο τόσο για την πάχυνση όσο και για την αντιμετώπιση της πρόωρης εκσπερμάτισης όπως έχουν δείξει κλινικές μελέτες.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη σημαντική αύξηση του χρόνου της εκσπερμάτισης, κατά 3.5-5 φορές, σύμφωνα με τα ευρήματα.

Athens Voice Newsletter
Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5