- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Altamira, γεύσεις του κόσμου και παλιός ελληνικός κινηματογράφος
Ο Πέτρος Λαγούτης σε μια interactive βραδιά
Το εστιατόριο Altamira στο Κολωνάκι, πέρα από τις νόστιμες πολυεθνικές του γεύσεις, κάθε Τρίτη προσφέρει ένα μοναδικό happening στις βραδιές μας. Αυτή την Τρίτη 4 Μαρτίου ο αγαπημένος ηθοποιός Πέτρος Λαγούτης θα παίξει με το κοινό ένα διαδραστικό παιχνίδι με γνωστές ατάκες και τραγούδια από ταινίες του παλιού Ελληνικού κινηματογράφου.
Μεγάλος νικητής της βραδιάς θα είναι όποιος καταφέρει να ανακαλύψει τους περισσότερους αγαπημένους πρωταγωνιστές, καθώς και τις ταινίες που βρίσκονται πίσω από τις ατάκες και τα τραγούδια που αποδίδονται ζωντανά. Θα υπάρξει και δώρο, βεβαίως βεβαίως!
Μοναδική ευκαιρία να θυμηθούμε ξανά πρωταγωνιστές όπως: η Ίλυα Λιβυκού, η Μάρω Κοντού, ο Ντίνος Ηλιόπουλος, ο Βασίλης Λογοθετίδης, ο Δημήτρης Χόρν, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, και τόσοι άλλοι και ταινίες όπως: Δεσποινίς ετών 39, Η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα, Ζητείται ψεύτης, Κάλπικη λίρα , Μια ζωή την έχουμε, και πολλές άλλες αξέχαστες παλιές Ελληνικές ταινίες.
Τσακάλωφ 36, 210 3614695
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.