- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Vezene Christmas Spirit
Με κεντρικό μήνυμα την εορταστική διάθεση και το πνεύμα των Χριστουγέννων
Με πολύ καλή κουζίνα από τον ιδιοκτήτη και σεφ Άρη Βεζενέ –κωδικός Μεσογειακή Bistronomie– και ατμόσφαιρα πάντα happy και μια σταλιά glam, ανοίγει μόνο βράδυ και… ποτέ την Κυριακή. Με τα καταστήματα ανοιχτά τις γιορτές και τις Κυριακές, το πρόγραμμα αλλάζει. Όπως μας λέει ο ίδιος ο Άρης, «είτε shopping therapy, είτε window shopping, είτε family day, brunch, lunch ή after shopping cocktails, το κεντρικό μήνυμα είναι η εορταστική διάθεση και το πνεύμα των Χριστουγέννων. Ένα συναίσθημα μοναδικό, που όλοι οι Έλληνες αξίζει να νιώσουν ξεχνώντας έστω και για λίγο καθημερινές ρουτίνες και σκοτούρες». Από την επόμενη λοιπόν Κυριακή 1η του μήνα και για όλες τις Κυριακές του Δεκεμβρίου, το Vezene ανοίγει τις πόρτες του στις 3 μ.μ. για late lunch έως και early dinner μέχρι τις 9 μ.μ. Το μενού θα είναι και a la carte και γεμάτο πιάτα ημέρας τύπου κυριακάτικο casual comfort και family food. Δηλαδή, χωριάτικο κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες, σούπες, κυνήγια με χονδρά ζυμαρικά και πολλά, πολλά αυγά, ναι, και το Deal Closer (το παγωτό-ουρανοξύστης) θα είναι το καλύτερο φινάλε!
Ανοιχτά και παραμονές Χριστουγέννων - Πρωτοχρονιάς, κλειστά 25 Δεκεμβρίου & 1-2 Ιανουαρίου, Βρασίδα 11 (όπισθεν Χίλτον),
210 7232002
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.