- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ένα εστιατόριο-σταθερό σημείο συνάντησης για πολλούς και τα μεσημέρια, κέντρο-απόκεντρο γαρ... Φέτος με νέο σεφ, νέα φιλοσοφία και πιάτα από όλη την Ελλάδα και την Κρήτη, συνέχεια με καινούργιες ιδέες. Ένας λόγος για να το επισκεπτόμαστε ακόμη συχνότερα είναι ότι καθημερινά από τη μία το μεσημέρι, εκτός από το a la carte μενού, προσφέρει και πιάτα ωραία ελληνικά και ξεχασμένα, όπως «γιακάδες» ροφού στη σχάρα, χοιρινό κότσι από μαύρο χοίρο, στήρα γιουβέτσι, συκώτι μοσχαρίσιο, κεφάλι από ροφό, παϊδάκια, λιγδοπούλες, κεφάλι από σφυρίδα γιουβέτσι, ροφό πλακί, ρίζες από σπανάκι αχνιστές, γουρουνόπουλο γάλακτος, αγγιναράκια, ασκόλυμπρους, λιανολιές, αλλά και συκώτι σφυρίδας σασίμι για τους πιο… μοντέρνους.
Αν πάλι πεθυμήσαμε κάποιες συνταγές που έχουν λείψει από το τραπέζι μας ή θυμηθήκαμε κάποιο πιάτο από το παρελθόν, ο τρομερός σεφ Περικλής Κοσκινάς και οι μάγειρές του μπορούν να μας το φτιάξουν αρκεί να ενημερώσουμε από την προηγουμένη.
Πληροφορίες - κρατήσεις στο 210 7210501
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.