«Το αλεύρι είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό μέσο για τη μαγειρική. Είναι φορέας της παράδοσης, ένας σύνδεσμος με το παρελθόν»
ΓΕΥΣΗ
Και στην αρχαία Ελλάδα καλλιεργούνταν σιτάρι. Μάλιστα, οι αρχές της καλλιέργειας βρίσκονται στη νεολιθική περίοδο.
RESTO
WINE & SPIRITS
Taste Videos
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
«Το αλεύρι είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό μέσο για τη μαγειρική. Είναι φορέας της παράδοσης, ένας σύνδεσμος με το παρελθόν»
Και στην αρχαία Ελλάδα καλλιεργούνταν σιτάρι. Μάλιστα, οι αρχές της καλλιέργειας βρίσκονται στη νεολιθική περίοδο.
Ό,τι κι αν κάνετε, αντισταθείτε στην παρόρμηση να το «ντουλαπάρετε» σε πλαστικό
Είτε το απολαμβάνουμε με τη μορφή μιας ζεστής φρατζόλας ψωμιού είτε με τη μορφή ενός ντελικάτου γλυκού, το αλεύρι έχει τη δύναμη να παρηγορεί, να εμπνέει και να ενθουσιάζει
Ελληνικά προϊόντα, ζυμαρικά που γίνονται στο χέρι και πεντανόστιμες συνταγές