Health & Fitness

Τρέχω α-ΒΙΑ-στα: Ο αγώνας δρόμου που στέλνει μήνυμα κατά της βίας

Περισσότεροι από 1.000 δρομείς θα τρέξουν στον 45ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 21 χλμ.στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα κατα της βίας.

80450-179984.jpeg
Έφη Πάλλη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τρέχω α-ΒΙΑ-στα: Αγώνας δρόμου ενάντια σε κάθε μορφή βίας
© Unsplash

Τρέχω Α-ΒΙΑ-ΣΤΑ: Οι δρομείς τρέχουν ενάντια σε κάθε μορφή βίας στον 45ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 21 χλμ.

Δεκάδες περιστατικά βίας δυστυχώς συνεχίζουν να έρχονται στο φως της δημοσιότητας σε καθημερινή βάση και να μας σοκάρουν. Η βία παρουσιάζεται με διάφορες μορφές, ως λεκτική, σωματική, ψυχολογική, ενδοοικογενειακή, κ.ά. αναδεικνύοντας την αδυναμία του σύγχρονου ανθρώπου να χειριστεί με λογική, διάλογο και ενσυναίσθηση τα όποια προβλήματα.
 
Έτσι, οι διοργανωτές του 45ου Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 21 χλμ., στη σκιά της πρόσφατης δολοφονίας του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη που σόκαρε τον κόσμο και ειδικά τον χώρο του αθλητισμού, έλαβαν την εξής απόφαση: Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, καθώς ο αθλητισμός δεν έχει καμία σχέση με τον οπαδισμό, το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός, αφιερώνεται στον αγώνα τους κατά της ΒΙΑΣ στέλνοντας ένα μήνυμα αλληλεγγύης σε όλα τα θύματα από όπου και αν προέρχονται.
 
Περισσότεροι από 1.000 δρομείς θα τρέξουν Α-ΒΙΑ-ΣΤΑ στις 27 Φεβρουαρίου στον 45ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 21 χλμ. ενάντια σε κάθε μορφή βίας. Θα είμαστε όλοι εκεί. 
 
Τρέχω α-ΒΙΑ-στα: Αγώνας δρόμου ενάντια σε κάθε μορφή βίας
© All About Running
 
Δείτε περισσότερα για τις δράσεις της διοργάνωσης, την προκήρυξη του αγώνα και
δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ
 
#athenshealthrun #trexoaviasta

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ