Κρις Νοθ: Kατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση δύο γυναικών
Κρις Νοθ © Getty Images/Ideal Image
Celebrities

O Mr Big κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Ο ηθοποιός αρνείται τις κατηγορίες

62224-137655.jpg
Newsroom |

Σάλος με τον ηθοποιό του Sex and the City ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες. Τι αναφέρει για τις δύο γυναίκες.

Ο ηθοποιός Κρις Νοθ ο οποίος πρωταγωνιστεί ως «Mr. Big στο «Sex and the City», κατηγορήθηκε από δύο γυναίκες για σεξουαλική επίθεση, λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του spin-off της σειράς HBO.

Οι δύο γυναίκες που προσέγγισαν το The Hollywood Reporter, με διαφορά μερικών μηνών μεταξύ τους, είπαν ότι η συνέχεια του Sex and the City And Just Like That, ξύπνησε οδυνηρές αναμνήσεις περιστατικών που συνέβησαν στο Λος Άντζελες το 2004 και στη Νέα Υόρκη το 2015, αντίστοιχα.

«Ήταν πολύ οδυνηρό και φώναξα, «Σταμάτα!» θυμάται η μια εξ' αυτών με ψευδώνυμο Ζώη η οποία ήταν μόλις 22 ετών όταν γνώρισε έναν τότε 49χρονο Noθ ενώ εργαζόταν ως βοηθός σε ένα γραφείο ταλέντων το 2004.

Η Λίλι (ψευδώνυμο), είναι δημοσιογράφος και επικοινώνησε με το περιοδικό τον Αύγουστο. «Δεν είμαι σίγουρη πώς αντιμετωπίζετε αυτό το είδος ιστορίας», έγραψε σε ένα email. «Βλέποντας ότι επαναλάμβανε τον ρόλο του στο Sex and the City δημιούργησε κάτι μέσα μου», λέει. «Τόσα χρόνια το έθαψα». Αποφάσισε ότι ήταν καιρός «να προσπαθήσει να δημοσιοποιηθεί με το ποιος είναι».

Η Lily ήταν διακομιστής στο VIP τμήμα του νυχτερινού κλαμπ Νο. 8 της Νέας Υόρκης το 2015 όταν συνάντησε τον Noθ. Ήταν θαυμάστριά του από τότε που πρωταγωνιστούσε στο Law & Order και φυσικά τον ήξερε. « Ήξερα ότι ήταν παντρεμένος, κάτι που είναι ντροπή εκ μέρους μου να το παραδεχτώ». Ήταν 25. Εκείνος ήταν 60. Ο Νοθ πήρε τον αριθμό της και της ζήτησε να βγουν. «Ήμουν σαν, “Αυτό είναι τρελό, ο κύριος Big με ζητάει για δείπνο.” Και της ζήτησε να τον συναντήσει στο Il Cantinori. Η Λίλι σκέφτηκε ότι το γεγονός ότι την κάλεσε σε δείπνο έδειχνε κάποιο ενδιαφέρον να τη γνωρίσει. Αλλά λέει όταν έφτασε την ώρα που είχε ορίσει, η κουζίνα είχε κλείσει. «Με ρώτησε πολλά για τη δουλειά μου και την πορεία μου», λέει. Του είπε ότι εργαζόταν για μια καριέρα στη δημοσιογραφία.

Με το κλείσιμο του εστιατορίου, της είπε ότι το διαμέρισμά του ήταν κοντά. Είχε μια συλλογή από ουίσκι που μπορούσαν να δοκιμάσουν. Τώρα, το βρίσκει «ταπεινωτικό» να παραδεχτεί ότι δεν πίστευε ότι θα προσπαθούσε να κοιμηθεί μαζί της. Μετά από όσα έγιναν ένιωθε απαίσια και πλήρως παραβιασμένη.

Ο ηθοποιός έκανε πριν επίσημη δήλωση όπου αρνείται όλες τις κατηγορίες. «Αυτές οι ιστορίες θα μπορούσαν να έχουν διαδραματιστεί 30 χρόνια πριν ή 30 μέρες πριν - όχι σημαίνει όχι - και αυτή είναι μια γραμμή που δεν ξεπερνώ ποτέ», δήλωσε ο 67χρονος ηθοποιός. «Οι επαφές μας ήταν συναινετικές. Είναι δύσκολο να μην συνδυάσω τη στιγμή που βγαίνουν στο φως αυτές οι ιστορίες. Δεν ξέρω στα σίγουρα γιατί λέγονται τώρα, αλλά ξέρω αυτό: πως δεν επιτέθηκα σε αυτές τις γυναίκες.»

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice