Μια κοπέλα κρατάει ένα δώρο.
© Unsplash
Lifestyle

Wishlist για έφηβους: Τι δώρο να τους πάρεις

Δες τη λίστα και πάρε ιδέες

Δώρα για έφηβους: 10 ιδέες για όλα όσα θέλουν να τους χαρίσετε

01. Φωτογραφική μηχανή
Υπάρχουν πολλά είδη στο εμπόριο, από καλοδιατηρημένες vintage μηχανές σε κάποιο παλαιοπωλείο μέχρι μηχανές μιας χρήσης, αλλά και τελευταίας τεχνολογίας. Με αυτές, θα αποτυπώσουν τα καλύτερα χρόνια της ζωής τους και θα τα θυμούνται για πάντα.

Μία φωτογραφική μηχανή.
© Unsplash

02. Αφίσα
Αρκεί να γνωρίζετε τα γούστα τους και να έχουν δικό τους δωμάτιο για να μπορούν να γεμίσουν τους τοίχους με αυτές. Θα μπορούσαν να είναι από κάποια ταινία, ποδοσφαιρική ομάδα ή  να απεικονίζουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη.

Ένας τοίχος με αφίσες.
© Pexels

03. Προβολέας δωματίου
Ένας απλός τρόπος για να δώσουν λίγο φως και χρώμα στον χώρο που περνάνε τις περισσότερες ώρες της ημέρας τους.

04. Πικάπ
Για τους λάτρεις της μουσικής αυτό θα ήταν ένα ιδανικό δώρο, ειδικά εάν τους χαρίσετε και κάποιους από τους παλιούς δικούς σας δίσκους που μέχρι τώρα μαράζωναν στο ντουλάπι της αποθήκης.

Ένα πικάπ.
© Unsplash

05. Εισιτήρια
Υπάρχει κάτι πιο συναρπαστικό από το να μπαίνεις στον ρυθμό μιας συναυλίας και να γίνεσαι ένα με τη μουσική; Ή να απολαμβάνεις μια νέα κωμωδία παρέα με τους φίλους σου; Δεν είναι ένα αντικείμενο, αλλά μια εμπειρία που θα τους μείνει για πάντα.

Δυο εισιτήρια.
© Unsplash

06. Αθλητικός εξοπλισμός
Μπάλες, αθλητικά παπούτσια, ρούχα γυμναστικής, ρακέτα, παγούρι. Όλα μπορούν να φανούν χρήσιμα σε έναν έφηβο που ασχολείται με τον αθλητισμό.

07. Βιβλίο
Η κλασική επιλογή η οποία είναι πολύ πιθανό να μην εκτιμηθεί εκτός αν ξέρεις τις προτιμήσεις του και τις συσχετίσεις με το αντίστοιχο βιβλίο.

Βιβλία.
© Unsplash

08. Ακουστικά/Ηχείο
Ανάλογα με το πόση φασαρία κάνει το παιδί σας, πάρτε του το αντίστοιχο gadget με το οποίο θα μπορεί να απολαμβάνει την αγαπημένη του μουσική.

Ένα κορίτσι που φοράει ακουστικά.
© Unsplash

09. Επιτραπέζιο παιχνίδι
Μπορεί να θεωρείται λίγο ξεπερασμένο για την ηλικία τους, παρόλα αυτά, είναι ένας εναλλακτικός τρόπος να διασκεδάσουν με την οικογένεια ή και με φίλους (υπάρχουν και άπειρες επιλογές).

10. Ηλεκτρονική συσκευή
Ένα smartwatch μέχρι κι ένα kindle,  αυτό το δώρο είναι «σιγουράκι», είναι αναμφισβήτητα κάτι που θα ενθουσιάσει έναν έφηβο, αλλά και θα χρησιμοποιηθεί οπωσδήποτε.

Ένας άνθρωπος που φοράει smartwatch.
© Unsplash

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice