1821 Digital Gallery
Deree Open Fest 2018. Follow the fun!
ΤΕΥΧΟΣ 662
ADVERTORIAL

Deree Open Fest 2018. Follow the fun!

Το φεστιβάλ του Deree γίνεται δύο χρονών και εγκαινιάζει το καλοκαίρι όπως μόνο αυτό ξέρει. Με μοναδικά happening αλλά και live εκπομπές από το Athens Voice Radio 102,5

Όσοι σπουδάζουν στο Deree - The American College of Greece ξέρουν ότι είναι πολλά περισσότερα από ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα. Όσοι βρέθηκαν στο περσινό Deree Open Fest, είχαν την ευκαιρία να το διαπιστώσουν και από κοντά. Φέτος, το Deree Open Fest είναι και πάλι εδώ για 2 ημέρες (Παρασκευή 8 - Σάββατο 9 Ιουνίου), με ελεύθερη είσοδο, και εγκαινιάζει το καλοκαίρι με πολλά happenings, μουσικά live, ένα Tech Fair από το (όχι και τόσο μακρινό) μέλλον, και πολλά ακόμα που θα ανακαλύψετε εκεί. Tο Αthens Voice Radio 102,5 θα δώσει και αυτό ηχηρό παρών με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Αγγελο Τριάντη να κάνει live εκπομπές την Παρασκευή 13.00 - 14.00 αλλά και το Σάββατο 13.00 - 16.00

Follow the fun! είναι το φετινό μήνυμα του Deree Open Fest, και ήδη από νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Ιουνίου, μας κάνει γνωστές τις προθέσεις του ξεκινώντας από το Tech Fair. Ένα μίνι φεστιβάλ τεχνολογίας μέσα στο κυρίως φεστιβάλ, που καλεί τους επισκέπτες να ακολουθήσουν τα πιο σύγχρονα trends σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο και εντυπωσιάζει με το sophisticated περιεχόμενό του. Φιλοξενούνται μεγάλα brands με τα τελευταία προϊόντα τους και μία ενότητα με θέμα «The Internet of Things» και εντυπωσιακά demos.


Follow the tastes. Ακολουθώντας τις γεύσεις, θα ανακαλύψουμε American-style γλυκίσματα αλλά και street food εμπειρίες - οι τελευταίες σε επιμέλεια του executive chef του Δειπνοσοφιστηρίου, Δημήτρη Σκαρμούτσου.

Σχετικα
Το Deree-The American College of Greece τιμά τους φοιτητές του και υπότροφους του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος
Το Deree-The American College of Greece τιμά τους φοιτητές του και υπότροφους του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

Follow the rules. Όλοι οι κανόνες, και ένας διαγωνισμός, για το savoir faire της βαρελίσιας μπίρας, από το σωστό σερβίρισμα μέχρι την τελική απόλαυση. Αν διψούσατε… για γνώση, είστε στο σωστό μέρος.

Follow the wellness. Όταν η ψυχοσωματική ευεξία ξεκινάει με έναν χαιρετισμό στον ήλιο, στα πρανή του front lawn. Συνεδρίες πιλάτες, αναζωογονητικές yoga sessions, body art, ζούμπα, αλλά και δροσιστικές βουτιές στην ανοιχτή, ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα του Κολλεγίου. Αν τα επιλέξετε, θυμηθείτε να φέρετε yoga mat και σκουφάκι για την πισίνα. Στα bonus, η βόλτα με ξύλινο ποδήλατο.

Σχετικα
Ονειρεμένες τηλεοράσεις για ονειρεμένες κινηματογραφικές στιγμές
Ονειρεμένες τηλεοράσεις για ονειρεμένες κινηματογραφικές στιγμές


Follow the crafts. Σεμινάρια DIY για να μάθουμε να κάνουμε makeover σε παλιά αντικείμενα και έπιπλα με chalk paint, αλλά και workshops για να φτιάχνουμε το δικό μας body scrub με φυσικά υλικά.

Follow the games. Οι απόφοιτοι του Κολλεγίου χωρίζονται σε ομάδες και συμμετέχουν σε αγώνες μπάσκετ, βόλεϊ, ποδοσφαίρου. Αν δεν πάρετε μέρος, σίγουρα θα τους παρακολουθήσετε.

Follow the kids (activities). Δημιουργικές δραστηριότητες, παιχνίδια, εργαστήρια, βόλτες με ηλεκτροκίνητο πατίνι, αλλά και ένα βιωματικό, διαδραστικό σεμινάριο γύρω από τη σχέση των παιδιών με τα ζώα. Δύο μέρες γεμάτες ψυχαγωγία για τα παιδιά - και για το παιδί μέσα μας που δεν μεγαλώνει ποτέ.

Follow the music. Εκρηκτικά live από φοιτητές του Deree, και live shows από το ραδιόφωνο της Αthens Voice θα ντύσουν μουσικά το φεστιβάλ και τις δύο ημέρες.

Περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα του Deree Open Fest μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ


Σχετικά με το Deree - The American College of Greece
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος είναι ένας ιδιωτικός, μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός με ιστορία 143 ετών, που αποτελείται από τρεις εκπαιδευτικές μονάδες: το γυμνάσιο και λύκειο-ΙΒ Pierce, το Deree -που προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα- και το Alba Graduate Business School. Στο πλαίσιο της αποστολής του να παρέχει ίσες ευκαιρίες πρόσβασης στην εκπαίδευση, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος προσφέρει ετησίως περισσότερα από 6 εκατ. ευρώ σε υποτροφίες και προγράμματα οικονομικής υποστήριξης.

Με 26 σύγχρονα προπτυχιακά προγράμματα bachelor, αναγνωρισμένα από τον αμερικανικό οργανισμό NEASC (New England Association of Schools and Colleges) και πιστοποιημένα από το OU (Open University) του Ηνωμένου Βασιλείου, το Deree προσφέρει δυνατότητες σπουδών μέσω των τριών σχολών του: School of Business, School of Liberal Arts and Sciences, Frances Rich School of Fine and Performing Arts. Μέσω της μεταπτυχιακής σχολής του Deree, οι σπουδαστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 6 προγράμματα master στους τομείς της Ψυχολογίας, της Επικοινωνίας, της Εκπαίδευσης και του Data Science.


*Τα έσοδα από το Deree Open Fest θα διατεθούν στο ταμείο υποτροφιών του Deree, ώστε να δοθούν ευκαιρίες εκπαίδευσης σε ακόμα περισσότερους νέους.

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5