Ελλαδα

Ο καιρός αύριο Παρασκευή 4 Μαρτίου - Η πρόγνωση

Πού θα βρέξει - Ποιες περιοχές θα έχουν χιονοπτώσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Με νεφώσεις ο καιρός αύριο Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022, σύμφωνα με την πρόγνωση
Με νεφώσεις ο καιρός αύριο Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022, σύμφωνα με την πρόγνωση © EUROKINISSI

Ο καιρός αύριο Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022. Η αναλυτική πρόγνωση. Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία. Ποιες περιοχές θα έχουν χιόνια.

Την Παρασκευή ο καιρός έχει νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα πεδινά νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και του Ιονίου, της Ηπείρου, της Δυτικής Στερεάς, της Δυτικής Πελοποννήσου και της Θράκης.

Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά και μετά τις απογευματινές ώρες και σε ημιορεινά τμήματα της Δυτικής Μακεδονίας και πιθανώς στα δυτικότερα τμήματα της Κεντρικής Μακεδονίας, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί θα σημειωθεί παγετός στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία, σε μικρή περαιτέρω άνοδο στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -6 έως 7 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -6 έως 12, στην Ήπειρο από -4 έως 13 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -6 έως 13, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -2 έως 14 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 4 έως 12 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 0 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο και στο Ιόνιο θα πνέουν από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Πρόγνωση καιρού για αύριο Παρασκευή 4 Μαρτίου σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με μικρή πιθανότητα για τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές-νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια όμως θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με μικρή πιθανότητα για τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς από διάφορες διευθύνσεις. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 4 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Στο γράφημα που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε live τι καιρό έχει αυτήν τη στιγμή κάθε περιοχή στην Ελλάδα:

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ