Ελλαδα

Συνεχίζεται η κακοκαιρία σήμερα Κυριακή - Η νέα πρόγνωση (χάρτες)

Πού θα βρέξει τις επόμενες ώρες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βροχή στο κέντρο της Αθήνας
Βροχή στο κέντρο της Αθήνας © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Βροχερός ο καιρός σήμερα Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022, με την κακοκαιρία να επηρεάζει τις επόμενες ώρες αρκετές περιοχές της χώρας.

Βροχερός ο καιρός σήμερα Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022, με την κακοκαιρία να συνεχίζεται. Στην Αττική σημειώνονται κατά διαστήματα βροχοπτώσεις και  καταιγίδες. Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo, για το υπόλοιπο της ημέρας αναμένονται βροχές σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Σε θαλάσσιες, νησιωτικές και παράκτιες περιοχές θα σημειωθούν καταιγίδες με πιθανότητα σποραδικών χαλαζοπτώσεων.

Τα φαινόμενα στο Αιγαίο και στη Θράκη θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες και θα σημειωθούν λασποβροχές. Στους χάρτες που ακολουθούν, παρουσιάζεται ο υετός (βροχή/χαλάζι) που αναμένεται τις απογευματινές (επάνω) και τις πρώτες βραδινές ώρες (κάτω) σήμερα Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022.

kairos-vroxes-kyriaki.jpg

kairos-kyriaki-kataigides.jpg

Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 12-14 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και τους 14-16 βαθμούς Κελσίου στην υπόλοιπη χώρα. Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπεράσουν τα 6 μποφόρ.

Στο γράφημα που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε live τι καιρό έχει αυτήν τη στιγμή κάθε περιοχή στην Ελλάδα και πώς κινείται η κακοκαιρία:

Υπενθυμίζεται ότι μετεωρολόγοι έχουν ενημερώσει πως αλλάζει το σκηνικό του καιρού με χιόνια ακόμα και στην Αττική.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ