Ελλαδα

Αρναούτογλου: Ενισχυμένοι άνεμοι και ηλιοφάνεια την Τετάρτη

Η Αττική θα έχει ηλιοφάνεια και καλή ποιότητα στην ατμόσφαιρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καιρός (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) © EUROKINISSI
Καιρός (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) © EUROKINISSI

Βορειοδυτικοί ενισχυμένοι άνεμοι θα επικρατήσουν στις περισσότερες περιοχές της χώρας κατά τη διάρκεια της Τετάρτης σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Ενισχυμένοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στις περισσότερες περιοχές της χώρας κατά τη διάρκεια της Τετάρτης με σταδιακή εξασθένηση μετά το μεσημέρι, όταν και τα ανοίγματα του καιρού με ηλιοφάνεια θα μεγαλώσουν πάρα πολύ στις περισσότερες περιοχές σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου

Συννεφιές θα έχουμε τις πρωινές κυρίως ώρες στα ανατολικά και στα νότια νησιωτικά τμήματα όπου θα εκδηλωθούν μόνο τις προμεσημβρινές ώρες κάποιες διάσπαρτες μπόρες ή και τοπικές καταιγίδες.

Η Αττική θα έχει ηλιοφάνεια και καλή ποιότητα στην ατμόσφαιρα. Τοπικές συννεφιές το πρωί, λιακάδα με τοπικές συννεφιές κατά τη διάρκεια των μεσημβρινών απογευματινών ωρών και λίγο περισσότερες τοπικού όμως χαρακτήρα τις βραδινές.

Βορειοδυτικοί άνεμοι πιο ενισχυμένοι στην περιοχή του Σαρωνικού και κυρίως στον Κορινθιακό όπου δεν αποκλείεται να φτάσουν σε ένταση τα 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 8 με 15 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 07/12/2021 | ΕΡΤ

 

Η Θεσσαλονίκη και οι περισσότερες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας θα ξεκινήσουν την ημέρα με λιακάδα και λίγες τοπικές συννεφιές, οι οποίες θα υποχωρήσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας και θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με καλή διαύγεια παντού. Τοπικές συννεφιές κυρίως στις δυτικές περιοχές ξανά το βράδυ.

Βαρδάρης άνεμος στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 5 με 10 βαθμούς Κελσίου.

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ


 

 

 

 

 


 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ