Ελλαδα

Ο καιρός σήμερα Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021 - Η πρόγνωση (βίντεο)

Σε ποια περιοχή αναμένονται βροχές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καιρός (Φωτό Αρχείου)
Καιρός (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) © EUROKINISSI

Με νεφώσεις ο καιρός σήμερα Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021, ενώ δεν αποκλείονται και τοπικές βροχές, σύμφωνα με την πρόγνωση.

Λίγες νεφώσεις, πυκνότερες στα ανατολικά και νότια θα έχει ο καιρός σήμερα Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021. Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού, υπάρχει πιθανότητα ασθενών βροχών τοπικού χαρακτήρα στην Κρήτη. Βόρειοι άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Νότιο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021 αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες θα είναι πυκνότερες στη Θράκη, στην Ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην Κρήτη.

Στην Κρήτη δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν πρόσκαιρες ασθενείς βροχές τοπικού χαρακτήρα. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 12 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -1 έως 15, στη Δυτική Ελλάδα από 2 έως 18 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 0 έως 16, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 16 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 18 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 7 έως 16 βαθμούς, ενώ στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 19 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις που στα κεντρικά και βόρεια πελάγη δε θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ, ενώ στα νότια πελάγη θα φτάνουν τα 7 μποφόρ. Άνεμοι ανατολικών κυρίως διευθύνσεων με εντάσεις έως 4 μποφόρ θα πνέουν στα παράκτια τμήματα του Ιονίου, ενώ στα νησιωτικά τμήματα θα επικρατήσουν βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ.


Δείτε την πρόγνωση καιρού για το Σάββατο (20/11) από τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου:

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 19/11/2021 | ΕΡΤ

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   
 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ