Ελλαδα

Αρναούτογλου: Πυκνές ομίχλες, ακριβοθώρητος ο ήλιος

Προσοχή στους οδηγούς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σάκης Αρναούτογλου: Ορατότης μηδέν - «Πυκνότατες ομίχλες, ακριβοθώρητος ο ήλιος τις επόμενες μέρες»
Καιρός (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) © EUROKINISSI

Αυξημένη η υγρασία μέχρι και την Παρασκευή και προσοχή στις πυκνές ομίχλες το επόμενο τριήμερο κατά τη διάρκεια της νύχτας επισημαίνει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Αρκετή ζέστη θα κάνει τις επόμενες τρεις με τέσσερις ημέρες, κατά τόπους, με αυξημένη την σχετική υγρασία, πανελλαδικά την ώρα που η ορατότητα θα είναι πολύ περιορισμένη, επισημαίνει ο μετεωρολόγος της ERT3, Σάκης Αρναούτογλου.

«Κατά τόπους θα έχουμε πολύ πυκνές ομίχλες, σε αρκετές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας και κυρίως σε στα κεντρικά και τα βόρεια, αλλά και νησιωτικά τμήματα του ανατολικού Αιγαίου. Προσοχή στους οδηγούς, ακριβοθώρητος θα είναι ο ήλιος τις επόμενες τρεις με τέσσερις ημέρες», προσθέτει ο κ. Αρναούτογλου.

Τις πρωινές και τις προμεσημβρινές ώρες της Τετάρτης, λοιπόν, θα έχει κατά τόπους πολύ πυκνές ομίχλες από την κεντρική Πελοπόννησο μέχρι και ολόκληρη τη Θράκη, σ’ ένα τόξο που εκτός από τον κορμό της ηπειρωτικής χώρας θα περιλαμβάνει και τα κεντρικά και τα βόρεια Δωδεκάνησα. Η υγρασία θα είναι πολύ αυξημένη πανελλαδικά.

Στα νοτιοανατολικά Δωδεκάνησα αναμένεται να βρέξει η να ψιχαλίσει τοπικά. Στο λεκανοπέδιο της Αττικής, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 12 μέχρι και τους 23 βαθμούς Κελσίου. Στην κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη, θα υπάρχουν πολύ πυκνές ομίχλες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 1ο μέχρι και τους 19 βαθμούς Κελσίου.

Από το μεσημέρι μέχρι και αργά το απόγευμα της Τετάρτης, οι ομίχλες θα υποχωρήσουν αλλά η χώρα θα είναι κομμένη στα δύο όσον αφορά στην ηλιοφάνεια, με τη βόρεια Ελλάδα να έχει σύννεφα (πυκνά στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη) και τη νότια ήλιο. Η υγρασία θα είναι ξανά πολύ αυξημένη σε όλη την επικράτεια.

Τις βραδινές-νυχτερινές ώρες της Τετάρτης, πολύ πυκνές ομίχλες θα σχηματισθούν στη Μακεδονία και τη Θράκη. Η υγρασία θα είναι ξανά πολύ αυξημένη σε ολόκληρη τη χώρα.

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 02/11/2021 | ΕΡΤ

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 02/11/2021 | ΕΡΤ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 02/11/2021 | ΕΡΤ

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ