Ελλαδα

Κακοκαιρία express σήμερα - Σε ποια σημεία της χώρας θα βρέξει

Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βροχή
Συννεφιά και βροχή στην Αθήνα © EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Βροχές και τοπικές καταιγίδες σήμερα στα δυτικά και βόρεια - Πού αναμένονται φαινόμενα τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με το meteo του Αστεροσκοπείου.

Πρόγνωση για κακοκαιρία express σήμερα, Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021, από το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια της Ελλάδας.

Σύμφωνα με το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, τα σημαντικότερα ύψη βροχής καταγράφονται στην Ήπειρο, με το μεγαλύτερο ύψος βροχής από τα μεσάνυχτα έως περίπου τις 08:00 σήμερα στην Παραμυθιά (40 χιλιοστά) και στα Θεοδώριανα (39).

Τα ημερήσια ύψη βροχής στη χώρα μας, καθώς επίσης και σε 4 επιλεγμένες περιοχές έως περίπου τις 08:00 της Τρίτης 02/11, όπως καταγράφτηκαν από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.
Τα ημερήσια ύψη βροχής στη χώρα μας, καθώς επίσης και σε 4 επιλεγμένες περιοχές έως περίπου τις 08:00 της Τρίτης 02/11, όπως καταγράφτηκαν από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, τα φαινόμενα θα συνεχιστούν στα δυτικά, με βαθμιαία επέκτασή τους στα υπόλοιπα βόρεια και κεντρικά τμήματα, ενώ μετά το μεσημέρι οι βροχές θα επηρεάσουν τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Στις υπόλοιπες περιοχές θα εξασθενήσουν και σταδιακά θα σταματήσουν.

Εκτιμώμενα ύψη βροχής για την Τρίτη 02/11, όπως υπολογίζονται από το αριθμητικό μοντέλο πρόγνωσης καιρού του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.
Εκτιμώμενα ύψη βροχής για την Τρίτη 02/11, όπως υπολογίζονται από το αριθμητικό μοντέλο πρόγνωσης καιρού του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ