Αναζήτηση παράστασης

  • Νέες παραστάσεις
  • Όλες οι παραστάσεις
  • Κατηγορία
  • Θέατρα
  • Περιοχές

Ελεονώρα Σιαράβα, Who knows where the time goes

Ειδος: Χορός
Ελεονώρα Σιαράβα, Who knows where the time goes

Η Ελεονώρα Σιαράβα, χορογράφος που τα τελευταία χρόνια ζει και δραστηριοποιείται καλλιτεχνικά μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας, μετά από την πρεμιέρα της τελευταίας της δουλειάς The Body and the Other~ (2020) σε ένα από τα σημαντικότερα κέντρα χορού της Ευρώπης, το Tanzhaus NRW στο Düsseldorf στο πλαίσιο του Temps D’ Images Festival, παρουσιάζει στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη το νέο της έργο με τίτλο Who knows where the time goes – potential destination #1

Σε μια συνθήκη που ο χρόνος μοιάζει σαν ψευδαίσθηση, άλλοτε να σταματά και άλλες φορές να συμπυκνώνεται ή να διαστέλλεται, το ‘Who knows where the time goes – potential destination #1’ είναι μια παράσταση χορού | σωματική εγκατάσταση που επιχειρεί να προσεγγίσει το αμφίσημο σύμπαν που δημιουργείται όταν η έννοια του Χρόνου πλέκεται με την Εικόνα.

Ο χρόνος μπορεί να είναι καταιγιστικός. Μεταμορφώνει εμάς και τον κόσμο που μας περιβάλλει. O χρόνος που ρέει, ο χρόνος που παγώνει και το ζωντανό παρόν.

Πώς μπορεί να εντοπιστεί ο χρόνος στο σώμα καθώς αυτό κινείται σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο;

Η κίνηση, μέσα στην εφήμερη μεταλλασσόμενη σκηνογραφία που αναπτύσσεται κατά τη διάρκεια του έργου, δημιουργεί εικόνες και χορογραφικά στιγμιότυπα, μια περίπλοκη αλληλεπίδραση ανάμεσα στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

Τελικά, το πού πάει ο χρόνος μοιάζει να έχει σαν απάντηση ότι τριγυρνά κάπου ανάμεσά μας, σε κυκλικές πορείες και ανακυκλούμενες διαδρομές.

Πρωταγωνιστουν: Μίνα Ανανιάδου, Νικολέτα Καρμίρη, Ναταλία Μπάκα
Συγγραφεας: Ελεονώρα Σιαράβα
Διαρκεια: 50

Που παιζεται

Ροές
Από 04/12 έως 05/12
20:00
Τιμή εισιτηρίου: γενική είσοδος 10 ευρώ
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5