Αναζήτηση παράστασης

  • Νέες παραστάσεις
  • Όλες οι παραστάσεις
  • Κατηγορία
  • Θέατρα
  • Περιοχές

Tanz, Οι περιπέτειες μιας νεότητας

Ειδος: Ελληνικό
Red Jasper Cabaret Theatre, ΤΑΝΖ - Οι περιπέτειες μίας νεότητας

Η  παράσταση "Tanz - Οι περιπέτειες μίας νεότητας"  έρχεται να παίξει, να τραγουδήσει, να προβληματίσει και  να μιλήσει για την ουτοπία της πλήρους αποδοχής και έκφρασης. Για τη συνύπαρξη κόσμων. Χωρίς αυτοί να χάνουν τα χαρακτηριστικά και την ιδιαιτερότητά τους.

Η παράσταση εμπνέεται από το έργο “Ο ευλαβικός χορός”, το πρώτο μυθιστόρημα του Κλάους Μαν, που κυκλοφόρησε το 1925 και μας παρουσιάζει την νεολαία του μεσοπολέμου σαν ένα εξπρεσιονιστικό σκίτσο. Γενιές του τότε και του τώρα, απορρίπτουν καθιερωμένες ηθικές, κοινωνικές και αισθητικές αξίες και προσπαθούν να δημιουργήσουν μέσα από το χάος και την αμηχανία ένα στήριγμα και να ανακαλύψουν ένα νέο τρόπο έκφρασης.

“...παρατήρησε τους νέους, τους συνομηλίκους του, τον έναν μετά τον άλλον. Είδε πως υπήρχαν κιόλας γύρω από τα στόματά τους μικρές αδιόρατες ρυτίδες και κατάλαβε πως είχαν χαραχθεί από την πρώιμη περιπέτεια. Του φάνηκε πως όλη αυτή η κατά βάθος άβγαλτη νεολαία που ήταν μάλιστα τόσο παιδιάστικη όπως και η προγενέστερη, είχε αποτολμήσει απερίσκεπτα έναν αγώνα.”

Πρωταγωνιστουν: Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Μικές Γλύκας, Ιωάννα Λέκκα, Χρήστος Σταθούσης και η Holly Grace
Σκηνοθετης: Γιάννης Παναγόπουλος
Διαρκεια: 80

Που παιζεται

Red Jasper Cabaret Theatre
Από 24/02 έως 31/03
κάθε Δευτέρα, κάθε Τρίτη 21:15
€12 (Γενική Είσοδος), 10 (Φοιτητικό), 8 (Ανέργων ΑΜΕΑ, άτομα κάτω των 22 ετών και άνω των 65 ετών)
Μόλις χώρισα
Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5