Αναζήτηση παράστασης

  • Νέες παραστάσεις
  • Όλες οι παραστάσεις
  • Κατηγορία
  • Θέατρα
  • Περιοχές

JAZZ FOR KIDS: η ιστορία ενός ρυθμού

Ειδος: Παιδικό
JAZZ FOR KIDS: η ιστορία ενός ρυθμού

Η θεατρική παράσταση «JAZZ FOR KIDS: η ιστορία ενός ρυθμού» είναι ένα μαγικό ταξίδι στην μουσική της jazz, που στόχο έχει να εξοικειώσει τα παιδιά με το ρυθμό και την ιστορίας της ως αλληλέγγυο, πολυπολιτισμικό και αντιρατσιστικό μέσο.

Το «JAZZ FOR KIDS: η ιστορία ενός ρυθμού» αποτελεί μια πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα παιδική παράσταση, καθώς προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει, μέσα από την ψυχαγωγία, τους μικρούς μας φίλους. Ένα πιάνο, ένα σαξόφωνο, ένα κοντραμπάσο και τα κρουστά συνωμοτούν  με μουσικούς και χορευτές και το παραμύθι ζωντανεύει.

Είναι μια παράσταση ιδιαίτερα σύγχρονη  καθώς χρησιμοποιεί, παράλληλα με την θεατρική κίνηση και μουσική, πολυμέσα όπως το Video Art, ενώ τα σκηνικά και κοστούμια είναι εμπνευσμένα από έργα του Kandinsky και της Bauhaus. Έτσι τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να μυηθούν στο πάντρεμα των τεχνών και των πολιτισμών.

Πρωταγωνιστουν: Ελένη Νζάνγκα, Μαίρη Οικονόμου, Χρύσα Παπαδοπούλου, Ευδοκία Ράπτη. Χορευτές: Αρχοντία Μπουλούτα, Ζακλίν Παλαμάρη, Άννα Κλιάφα, Αρα Μπογοζιαν
Σκηνοθετης: Παναγιώτης Σπηλιόπουλος
Συγγραφεας: Δημήτρης Λέντζος
Διαρκεια: 70

Που παιζεται

Γκλόρια
Από 27/10 έως 29/03
κάθε Κυριακή 12:00
Α Ζώνη: €12, Β Ζώνη: €10
Χίος
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5