Αναζήτηση παράστασης

  • Νέες παραστάσεις
  • Όλες οι παραστάσεις
  • Κατηγορία
  • Θέατρα
  • Περιοχές

Virtual reality

Ειδος: Ελληνικό
Virtual reality

Το έργο βασίζεται σε αληθινά γεγονότα προηγούμενων πολέμων , μεταφερόμενα σε έναν υποθετικό Γ΄ Παγκόσμιο πόλεμο , στο κοντινό μέλλον. Μέσα από την εναλλαγή πραγματικότητας και φανταστικού, μπλέκοντας το παραμύθι με τη βία του πολέμου παρακολουθούμε εφτά χαρακτήρες να προσπαθούν να επιβιώσουν διεκδικώντας ο καθένας τη δική του λύτρωση και σωτηρία.

Κατά τη διάρκεια του πολέμου η Ευρωπαϊκή ένωση ορίζει σε κάθε χώρα μια ομάδα στρατιωτών με σκοπό να προστατεύει και να ρυθμίζει τη ζωή του άμαχου πληθυσμού. Ένα βράδυ οι δυο γιοι της οικογένειας, Νικόλας και Γιάννης, μέλη αντιστασιακής ομάδας, πιάνουν αιχμάλωτο έναν από τους στρατιώτες της οργάνωσης με σκοπό να βιντεοσκοπήσουν το βασανισμό του και να το χρησιμοποιήσουν ως εκφοβισμό. Τα πράγματα ανατρέπονται όταν η μικρή τους αδερφή Ελπίδα, που ζει σε έναν δικό της φανταστικό κόσμο προστατευμένη από τη σκληρότητα του πολέμου, συναντάει τον αιχμάλωτο. Συνδετικός κρίκος όλων η μητέρα τους .

Η φθορά που πραγματοποιείται στην ανθρώπινη ψυχή , η ανάγκη για επιβίωση , η προσωπική εκδίκηση, το μίσος και η καταστροφή της παιδικής ψυχής, η πτώση των ηθών και η καταπίεση είναι τα θέματα που πραγματεύεται η παράσταση, μέσα από ρεαλιστικά και παραμυθικά στοιχεία.

Πρωταγωνιστουν: Ντίνα Μιχαηλίδη, Ηλέκτρα Kαρτάνου, Φώτης Λαζάρου κ.ά.
Σκηνοθετης: Σταύρος Αποστολάτος
Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5