Αναζήτηση Restaurant

  • Όλα τα εστιατόρια
  • Κουζίνα
  • Περιοχές

48 Urban Garden

Κουζινα: Bar Restaurant
Τιμη: €€
Λειτουργια: Ανοικτό μεσημέρι
48 Urban Garden

Έχοντας βρει στέγη στο ισόγειο του Κέντρου Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα, το 48 Urban Garden, είναι ένα bar restaurant με νεοϋορκέζικη ατμόσφαιρα, ζωντανεύοντας μια κατά τα άλλα ήσυχη γειτονιά της πόλης.

Ένα food truck στην μέση μιας αυλής που σε οδηγεί σε μια κουζίνα με ποικίλες επιλογές street food κάθε μια απο τις οποίες μαγειρεύεται μέσα σε αυτό το ανακαινισμένο airstream!
Οι επιλογές των πιάτων είναι μια μίξη από γεύσεις, κουλτούρες και διαθέσεις. Πρωτότυπες σαλάτες που συναντούν hot-dogs και ζουμερά urban burgers. Σολωμός ή μπριζόλα, αποφασίζετε εσείς.

Ενημερωμένη cocktail list, εμπνευσμένη από τα αρώματα του λαχανόκηπου του χώρου. Κλασσικές συνταγές, με ανανεωμένη αύρα. Ανατρεπτικές δημιουργίες, από την έμπειρη ομάδας του μπαρ. Ελαφρύ ή δυνατό, γλυκό ή πικρό, έχει τη φιλοσοφία του 48 Urban Garden.

Ο λαχανόκηπος
Ένας αληθινός λαχανόκηπος έχει βρει καταφύγιο στην αυλή του 48. Μια νότα δροσιάς στο κέντρο της πόλης. Βότανα, λαχανικά και μυρωδικά συνθέτουν το μποστάνι και αποτελούν πηγή έμπνευσης για τις δημιουργίες των πιάτων και των ποτών.

Διευθυνση: Αρματολών & Κλεφτών 48
Περιοχη: Αθήνα > Αμπελόκηποι
Τηλεφωνο: 2130281866
Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5