Αναζήτηση

  • Νέα event
  • Όλα τα event
  • Κατηγορία event
  • Όλοι οι χώροι
  • Κατηγορία χώρων
  • Περιοχές

Kremlino

Kremlino

KREMLINO  RED ALERT

H μεγάλη μουσική σκηνή του Πειραιά μετακόμισε στο λιμάνι
και απέκτησε 2η σκηνή, το KREMLINO gallery bar.

To KREMLINO, σημαντικό συναυλιακό στέκι του Πειραιά και αγαπημένο μας ραντεβού για θεατρικά και πολιτιστικά γεγονότα, μεταφέρθηκε κοντά στον τερματικό σταθμό του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου και άνοιξε δεύτερη πόρτα ακριβώς δίπλα του, στην καρδιά της βιομηχανικής ζώνης του Πειραιά!

Εκεί, περιτριγυρισμένο από τα χρώματα, τα αρώματα  και τους  ήχους της πόλης και των παλιών βιοτεχνιών, το KREMLINO έρχεται να προσθέσει τη δική  του μουσική.

Τo KREMLINO, που συμπληρώνει φέτος τρία χρόνια δυναμικής παρουσίας στο συναυλιακό και πολιτιστικό προσκήνιο, έχει φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής. Ήρθε η ώρα να εγκαινιάσει μία ακόμη σκηνή για να ικανοποιήσει το μεγάλο ρεύμα των θαμώνων του και να φιλοξενήσει ακόμη περισσότερους καλλιτέχνες, σε ένα χώρο κυριολεκτικά rock, όπου κυριαρχεί η πέτρα, το σίδερο και το ξύλο. Εντελώς στο στοιχείο του και εναρμονισμένο με τα παλιά μηχανουργεία της περιοχής, το KREMLINO gallery bar αναμένεται να γίνει πόλος έλξης όλων των Αθηναίων, αλλά και μουσικών και συγκροτημάτων που επιθυμούν να εμφανιστούν σε μια σκηνή που κουβαλά τη γοητεία της πατίνας του χρόνου.  

Η νέα διεύθυνση του KREMLINO είναι πλέον Χαϊδαρίου 6, ενώ ακριβώς δίπλα θα βρείτε τη νέα σκηνή, KREMLINO gallery bar.   

Διευθυνση: Χαΐδαρίου 6 & Κάστορος, Πειραιάς
Περιοχη: Πειραιάς & Περίχωρα > Πειραιάς
Τηλεφωνο: 2104100010
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5