Αναζήτηση Μουσική

  • Νέα event
  • Όλα τα event
  • Κατηγορία event
  • Όλοι οι χώροι
  • Κατηγορία χώρων
  • Περιοχές

Johnnie Walker Keep Walking Together Tour με τον Ερμογένη Σκιτίνη

Live μουσική βραδιά με γνωστές ελληνικές επιτυχίες στο Naval
Ερμογένης Σκιτίνης

To Johnnie Walker στηρίζει τη live μουσική, με μια σειρά συναυλιών και live εμφανίσεων στο “Johnnie Walker Keep Walking Together Tour”! Την Τρίτη 30/11, στο Naval, στο Μικρολίμανο, ο Ερμογένης Σκιτίνης θα εμφανιστεί live σε μια μουσική βραδιά με γνωστές ελληνικές επιτυχίες που θα μείνει αξέχαστη. Λίγοι τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά αυτό το exclusive live και να απολαύσουν τα Highball Cocktails του Johnnie Walker, Johnnie & Ginger και Johnnie & Lemon.

Ο Ερμογένης γεννήθηκε στη Λάρνακα και ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι σε ηλικία μόλις 16 ετών. Εκτός από την μουσική, μεγάλη του αγάπη είναι και η υποκριτική, κάτι που τον έχει βοηθήσει στο ιδιατερο στυλ και το απολαυστικό του χιούμορ όταν βρίσκεται πάνω στην σκηνή. Κατά το παρελθόν, τον έχουμε δει να πρωταγωνιστεί και σε γνωστές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Πλέον, ο Ερμογένης μοιράζει τον χρόνο του σε Ελλάδα και Κύπρο μιας και κάνει καριέρα και στις δύο χώρες και μετρά ήδη αρκετές μουσικές επιτυχίες στο ρεπερτόριό του.

Το Johnnie Walker δείχνει ακόμα μια φορά τον δρόμο να περπατήσουμε όλοι μαζί ξανά μπροστά και να υποστηρίξουμε έμπρακτα τη live μουσική! Johnnie Walker Keep Walking Together Tour με τον Ερμογένη Σκιτίνη.

#JohnnieWalker #KeepWalking #KeepWalkingTogether

Που συμβαινει

Naval Mikrolimano
30/11 21:00
Naval Mikrolimano
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5