Αναζήτηση Μουσική

  • Νέα event
  • Όλα τα event
  • Κατηγορία event
  • Όλοι οι χώροι
  • Κατηγορία χώρων
  • Περιοχές

Active Member - «28 χρόνια μοίρασμα» στο Θέατρο Πέτρας

Active Member - «28 χρόνια μοίρασμα» στο Θέατρο Πέτρας

Οι Active Member μετράνε σχεδόν τριάντα χρόνια δράσης και αναμετρώνται διαρκώς με την ανάγκη τους για επικοινωνία και δημιουργία. Ασταμάτητοι μουσικά, φέτος συμπλήρωσαν 1000 ζωντανές εμφανίσεις.

Για τον Μιχάλη Μυτακίδη, οι Active Member έγιναν το μέσο για να εκφράζει όσα του περιέγραφε η ζωή, τους φόβους, τα όνειρα και τους εφιάλτες του. Έγιναν ένα με το είδος που ο Μιχάλης επινόησε στο Πέραμα, στις αρχές της δεκαετίας του '90, και βάφτισε Low Bap, δηλαδή «στήριξε το λόγο σου με τη ζωή σου και το αντίστροφο». Η Sadahzinia -κατά κόσμον Γιολάντα Τσιαμπόκαλου- έγινε επίσημα μέλος στους Active Member το 2003 (ενώ εμφανιζόταν μαζί τους από το 1994) και από τότε ασχολείται ενεργά τόσο με στίχους όσο και με την παρουσίασή τους, αλλά και με την ευρύτερη δράση του γκρουπ. Είναι η πρώτη γυναίκα που ασχολήθηκε ενεργά με το hip-hop στην Ελλάδα.

Μαζί μετρούν 21 δισκογραφικές δουλειές και δεκάδες άλλες ως solo artists. Επίσης, κυκλοφορούν πολλά και σπάνια προσωπικά άλμπουμ, ενώ έχουν συμμετάσχει σε παραγωγή, στίχους, ερμηνεία σε δεκάδες άλλες δισκογραφικές δουλειές άλλων καλλιτεχνών.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα social media του group, Facebook & Instagram και στο lowbap.com.

Που συμβαινει

Θέατρο Πέτρας
19/09 21:30
Γενική είσοδος: 15€. Προπώληση online: 12€. Τηλ. επικοινωνίας: 2121050020. Η συναυλία θα είναι αποκλειστικά για καθήμενους. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο και έξοδο στο Θέατρο Πέτρας.
Θέατρο Πέτρας
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5